Antena Meniu Search
x

Video Scandal la o grădiniță din București. Un băiețel de 4 ani ar fi fost pălmuit și urecheat de educatoare, după ce ar fi luat jucăriile unui alt copil 

Caz revoltător la o grădiniţă din Capitală. Părinţii unui băieţel de numai 4 ani acuză că acesta ar fi fost pălmuit şi tras de urechi cu brutalitate, de educatoare. Copilul ar fi ajuns acasă cu urmele palmelor pe obraz. Părinţii au retras copilul şi au depus o plângere la Poliţie. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 13.10.2023, 14:28

Vezi și

Până în acest moment, nu există o reacție nici din partea conducerii grădiniței, dar nici din partea Inspectoratului Școlar.

Copilul ar fi fost agresat și amenințat de educatoare

Știm că se fac verificări la această grădiniță, asta după ce un băiețel în vârstă de 4 ani ar fi fost agresat și amenințat de educatoare, pentru că ar fi luat jucăriile unui alt copil. Minorul a fost luat în acea zi de părinți de la grădiniță, aceștia observând că micuțul avea urme de palme pe față.

Au fost imediat la spital, apoi au depus o plângere la poliție. De asemenea, în acest caz a fost deschis un dosar penal in rem pentru purtare abuzivă.

Polițiștii fac acum verificări și vor să afle în ce circumstanțe s-a petrecut întregul eveniment

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Scandal la o grădiniță din București. Un băiețel de 4 ani ar fi fost pălmuit și urecheat de educatoare, după ce ar fi luat jucăriile unui alt copil