Antena Meniu Search
x

"Mă gândesc să termin cu totul". O tânără mamă de 32 de ani a murit după ce a căzut de pe o stâncă, în Anglia. Cu puţin timp înainte se certase cu iubitul

O tânără în vârstă de 32 de ani, mamă a unui copil, a murit după ce a căzut de pe o stâncă, în zona farului South Foreland, Dover. Incidentul tragic ar fi avut loc la scurt timp după ce s-a certat cu iubitul ei. Medicul legist susţine: nu a fost sinucidere.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.05.2023, 21:27

Danyell Sinckler, din Ramsgate, Kent, a murit în urmă cu un an, pe data de 8 mai, după ce a căzut de pe o stâncă, în zona farului South Foreland din St Margaret’s Bay, Dover.

Ancheta condusă de County Hall din Maidstone a dezvăluit faptul că tragedia a avut loc după ce tânăra de 32 de ani s-a certat cu iubitul ei, Leon Morris, într-un pub din Broadstairs. Discuţia în contradictoriu a continuat în parcare, iar ulterior Danyell a plecat singură. În următoarele ore, aceasta a trimis mai multe mesaje prietenilor, familiei şi iubitului ei în care spunea că intenţionează să-şi pună capăt zilelor.

Tânăra a sunat la urgenţe de câteva ori, dar niciun dispecer nu a preluat apelurile

Mama ei, Stephanie Eaton, a mărturisit că a primit un mesaj în care Danyell îi spunea simplu: „Mă gândesc să termin cu totul”. Nedumerită, femeia i-a scris înapoi: „Unde sunteţi? Voi fi acolo în 20 de minute”. „Vei ajunge prea târziu”, i-a replicat fiica ei, potrivit The Sun.

Pe acelaşi subiect

Danyell a sunat la 999 de trei ori şi la 112 de două ori între 21:30 și 21:40, dar niciunul dintre aceste apeluri nu a fost preluat de un dispecer. În aceeaşi perioadă de timp, aceasta i-ar fi trimis câteva mesaje şi iubitului ei, spunându- unde se află şi că plănuieşte să sară de pe stânci, relatează anchetatorii.

Bărbatul a spus poliţiei că, din cauza semnalului slab, nu a primit niciodată mesajul pe care i l-a trimis Danyell, mesaj care includea locația ei exactă, motiv pentru care și-a petrecut restul nopții în mai multe baruri din Broadstairs. La finalul audierilor de joi, medicul legist Katrina Hepburn a spus că două dintre cele patru mesaje trimise de Danyell par să fi fost livrate cu succes, în ciuda oricărui semnal slab.

Iubitul tinerei a refuzat să depună mărturie în timpul audierilor

Dlui Morris i s-a cerut să depună mărturie la audiere, dar medicul legist a spus că a refuzat cererile de a participa sau de a depune o declarație scrisă.

Între timp, mama lui Danyell a petrecut o mare parte din noapte căutându-şi cu disperare fiica, dar fără folos. S-a întors în cele din urmă acasă, măcinată de frică gândindu-se că aceasta şi-ar fi putut duce planul la bun sfârşit. A aşteptat până dimineaţa pentru a anunţa dispariţia ei, pentru că Danyell conducea în stare de ebrietate şi o implorase să nu sune la poliţie.

Cadavrul lui Danyell a fost găsit de un angajat al National Trust pe mal, la ora 10.15, a doua zi dimineața. Cauza morţii a fost dată de rănile multiple. Medicul legist a spus că există o serie de factori care l-au împiedicat să considere moartea lui Danyell ca o sinucidere. Doamna Hepburn a mai adăugat că au existat patru incidente anterioare în care Danyell a luat o supradoză și apoi și-a contactat prietenii sau familia spunându-le că vrea să pună capăt la tot, însă apropiaţii au insistat că nu au fost tentative de sinucidere, ci strigăte de ajutor.

„Există dovezi care sugerează intenția, dar țin cont de faptul că au existat strigăte de ajutor anterioare și de faptul că ea a dezvăluit mai multor oameni ceea ce se gândea să facă. Au existat, de asemenea, o serie de apeluri către serviciile de urgență care nu s-au putut conecta – care ar fi putut fi pentru a căuta ajutor. Acest lucru mă face să mă gândesc că nu s-a sinucis în acest moment. Cred că acțiunile ei au fost doar un strigăt de ajutor”, a concluzionat medicul legist.

Adresându-se familiei lui Danyell, ea a adăugat: „Sper că acest proces a răspuns la unele dintre întrebările pe care le aveți, în măsura în care am reușit să o fac în această anchetă. Rolul meu este unul restrâns, dar am încercat să răspund la problemele ridicate. Vă mulțumesc de altfel pentru răbdare. A face față oricărei doliu este dificil. Pierderea lui Danyell, o fiică iubită, mamă și prietenă în aceste circumstanțe a fost, fără îndoială, o tragedie și profit, încă o dată, pentru a vă oferi condoleanțe.”

Danyell lupta de la 14 ani cu probleme de sănătate mintală

În urma primei audieri a anchetei din martie, doamna Eaton a adus un omagiu emoţionant fiicei sale. Tânăra lucra ca asistent didactic, iar separat îşi dezvoltase o afacere proprie ca esteticiană.

Danyell era genul de persoane care se zbătea pentru a ajuta oamenii şi îşi făcea întotdeauna timp pentru cei apropiaţi. Era generoasă şi nu îi plăcea să se gândească că cineva apropiat ar putea fi nefericit. Dacă vreunul dintre prietenii ei era dezamăgit ori trist, îl căuta şi încerca să-l scoată din starea proastă, să iasă împreună şi să se distreze. Avea o inimp mare, era o fiică minunată şi eram extrem de mândră de ea pentru că îşi luase disploma. A devenit mamă la o vârstă fragedă şi se luptase cu tot felul de obstacole pentru a ajunge acolo unde își dorea să ajungă”, a spus mama ei.

Danyell se mutase pentru prima dată în Kent în 2015 și se stabilise în Folkstone, înainte de a se muta la Ramsgate, în urmă cu un an înainte de evenimentul tragic, unde locuia cu o prietenă. Se lupta cu problemele de sănătate mintală de la vârsta de 14 ani şi fusese diagnosticată cu tulburare de personalitate în ultimii ani. Deși i s-au prescris medicamente, raportul toxicologic post-mortem a dezvăluit că Danyell nu mai luase tratamentul cu cel puţin o săptămână înainte de a muri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Mă gândesc să termin cu totul". O tânără mamă de 32 de ani a murit după ce a căzut de pe o stâncă, în Anglia. Cu puţin timp înainte se certase cu iubitul