Antena Meniu Search
x

"Mă rog să aibă parte de durere şi chin până la ultima suflare". Fetiţă de doi ani din UK, ucisă în chinuri cumplite de tatăl vitreg

Un bărbat dependent de droguri a fost condamnat pentru crimă, după ce a ucis fetița de doi ani a iubitei lui. Mama micuței nu a făcut nimic să-și ajute copilul.

de Redactia Observator

la 05.04.2023, 12:17

Fetiţă de doi ani din UK, ucisă în chinuri cumplite de tatăl vitreg
Fetiţă de doi ani din UK, ucisă în chinuri cumplite de tatăl vitreg - Crown Prosecution Service / Captură video Youtube - Sky News
  • "Mă rog să aibă parte de durere şi chin până la ultima suflare". Fetiţă de doi ani, ucisă în chinuri cumplite de tatăl vitreg

Kyle Bevan a ucis-o pe Lola James într-un mod brutal. Fetița de doar doi ani, lipsită de apărare, a suferit răni despre care medicii au spus că sunt de obicei întâlnite la oamenii implicați în accidente de mașină. Lola a murit la spital la patru zile după ce a suferit leziuni cerebrale „catastrofale”, la primele ore ale zilei, pe 17 iulie 2020. Kyle, tatăl vitreg al copilului, a negat că a ucis-o pe micuță, în Haverfordwest, Pembrokeshire. În schimb, a susținut că ea a căzut pe scări în timp ce se juca cu cățelușul ei și că probabil s-a împiedicat, relatează Mirror.

Pe 4 aprilie, justiția i-a făcut dreptate copilei și l-a condamnat pe bărbatul de 31 de ani pentru crimă.

Sinead James, mama Lolei, a negat că a contribuit la moartea fiicei sale, dar a fost, de asemenea, condamnată și ea. Femeia dormea în momentul în care fiica ei a fost ucisă, însă judecătorul a decis că a provocat moartea fiicei sale. Procuratura a susținut că mama copilei, o victimă anterioară a violenței domestice, nu și-a protejat fiica de bărbat și, în schimb, a ales să prioritizeze relația ei cu bărbatul, în loc să-și protejeze fiica de monstrul care i-a adus sfârșitul. 

Medicii au găsit 101 răni pe corpul firav al fetiței

Pe acelaşi subiect

În timpul procesului, procurorul a spus că bărabtul a bătut-o pe Lola cu brutalitate și a folosit orele următoare pentru a-și acoperi urmele în loc să cheme o ambulanță. Medicii au găsit 101 de răni pe corpul firav al Lolei, inclusiv „vânătăi pe tot corpul ei mic și zgârieturi pe piele”. Ea a suferit, de asemenea, leziuni extinse la fiecare parte a ambelor retine, împreună cu o leziune cerebrală catastrofală.

„E o nebună, o idioată. O testăm pentru ADHD și autism. Întotdeauna cade și își lovește fața sau îi lipsește conștientizarea. I se întâmplă mereu și ea este prea mică”, a spus bărbatul poliției despre fiica lui vitregă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înainte de moartea Lolei, cuplul a postat un mesaj pe Facebook în care bărbatul a spus că fetița a suferit anumite răni în timp ce era în grija lui. „Mă simt ca un monstru”, a spus el. Kyle nu a chemat imediat o ambulanță și, în schimb, a filmat un filmuleț de 22 de secunde cu Lola în timp ce încerca să o ridice, în ciuda rănilor ei. Imaginile au fost realizate la 26 de minute după ce bărbatul a căutat pe internet: „Copilul meu în vârstă de doi ani tocmai s-a lovit la cap și nu se trezește. Ce e în neregulă”. 

Tatăl biologic al copilei a fost sfâșiat de veste și făcut o declarație tulburătoare după procesul bărbatului care trebuia să-i protejeze fiica. 

Durerea pe care o simt de fiecare dată când închid ochii și văd chipul tău perfect este de nesuportat. Durerea pe care o simt gândindu-mă la toate zâmbetele pe care mi le-ai oferit și la toate zâmbetele pe care nu voi avea ocazia să ți le redau...mă doare atât de tare. Chiar și să-ți pronunț numele îmi spulberă inima, să știu că nu-mi mai auzi vocea, singurul motiv pentru care pot sta astăzi aici este pentru speranța că mă poți vedea. Îmi pare atât de rău că viața ta scurtă a fost plină de atât de multă durere. Ești atât de iubită Lola și mi-e atât de dor de tine în fiecare zi. Rezultatul de aici nu va opri niciodată durerea pe care o simt. Am așteptat mult timp să văd dreptate și nu pot decât să mă rog pentru ca acești oameni cruzi și răi care te-au rănit și ți-au permis să fii rănită, să sufere, să aibă parte de durere şi chin până la ultima suflare”, a spus tatăl biologic al copiel.

Cuplul își va primi sentința pe 25 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Mapamond » "Mă rog să aibă parte de durere şi chin până la ultima suflare". Fetiţă de doi ani din UK, ucisă în chinuri cumplite de tatăl vitreg