Antena Meniu Search
x

Mădălin a murit la doar 22 de ani, sub privirile trecătorilor, pe o stradă din Italia. Tânărul s-a prăbuşit la pământ din senin şi nu a mai putut fi salvat

Mădălin avea doar 22 de ani şi o viaţă întreagă înainte. Din păcate, destinul tânărului a fost curmat brusc, în urmă cu câteva zile, după ce s-a prăbuşit din senin în plină stradă şi nu a mai putut fi salvat.     

de Redactia Observator

la 26.01.2024, 12:38

Mădălin a murit la doar 22 de ani, sub privirile trecătorilor, pe o stradă din Italia. Tânărul s-a prăbuşit la pământ din senin şi nu a mai putut fi salvat - mondoreale.it

Tragedia a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 20 ianuarie 2024, în centrul orașului Sezze din provincia Latina, în regiunea Lazio.

Mădălin se afla la intersecția dintre via Piagge Marine și viale Marconi când, din senin, s-a prăbușit la pământ. 

Potrivit jurnaliştilor Latina News, scena s-a petrecut sub privirile îngrozite ale trecătorilor, care au sunat disperaţi după ajutor.

Mădălin a fost înmormântat lângă tatăl lui

La faţa locului au intervenit rapid mai multe echipaje de urgenţă, însă eforturile medicilor de a-l salva pe Mădălin s-au dovidit zadarnice, aceştia declarând decesul. Cauza exactă a morţii băiatului este încă necunoscută; se presupune doar că Mădălin ar fi suferit un infarct. În zonă au intervenit și carabinierii, pentru investigaţii.

Tragedia este cu atât mai mare pentru familia lui Mădălin, întrucât suferise deja pierderea tatălui cu ceva timp în urmă. Conform mondoreale.it, apropiaţii tânărului au lansat o strângere de fonduri pentru a o ajuta pe mama lui Mădălin să își îngroape fiul lângă tatăl lui, în România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Mădălin a murit la doar 22 de ani, sub privirile trecătorilor, pe o stradă din Italia. Tânărul s-a prăbuşit la pământ din senin şi nu a mai putut fi salvat