Antena Meniu Search
x

"M-am gândit că a murit". Un băieţel de 1 an şi jumătate, salvat la limită după ce a căzut într-o canalizare. Copilul din Anglia era la plimbare cu mama lui

O mamă din Anglia a trăit spaima vieţii sale, după ce copilul ei de un an şi jumătate a căzut într-o canalizare adâncă de şase metri, în timp ce se aflau la plimbare pe o stradă din Kent.

de Redactia Observator

la 24.05.2022, 18:03

Copil căzut în canalizare
Copil căzut în canalizare - Captura Video

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, montate pe casa vecină. În imagini se observă cum Amy Blyth, tânăra de 23 de ani, trece pe lângă gura de canal, urmată de băieţelul ei, Theo Prior.

Într-un moment de neatenţie al femeii, copilul se întoarce şi merge ţintă la capacul cu pricina. Pentru că acesta era instabil, copilul a căzut de la şase metri înălţime, direct în gaura canalizării, scrie The Sun.

Momente de spaimă pentru mama copilului

Speriată, tânăra nu stă niciun moment pe gânduri şi sară în ajutorul fiului ei, intrând după acesta pentru a-l trage la suprafaţă. Din fericire aceasta a reuşit să îl apuce pe copil de mână şi să îl ridice. 

Pe acelaşi subiect

"A fost de departe cea mai înfricoşătoare şi mai traumatizantă zi din viaţa mea. Niciodată într-un milion de ani nu m-am gândit că va trebui să îmi salvez copilul dintr-o canalizare. Cineva şi-ar fi putut pierde viaţa căzând în această gaură", a spus femeia.

Femeia a recunoscut că pentru o secundă a crezut că băiatul ei a murit şi a povestit că nu va uita niciodată imaginea când l-a văzut căzând în gol. "Nici măcar nu l-am auzit, nu ştiam la ce să mă aştept. M-am gândit că băieţelul meu a murit, apoi l-am auzit cum mă striga să îl ajut. Nu voi uita niciodată acel strigăt. Din fericire am reuşit să îl scot pe Theo. Nu ştiu cum am reuşit să o fac", a adăugat mama copilului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "M-am gândit că a murit". Un băieţel de 1 an şi jumătate, salvat la limită după ce a căzut într-o canalizare. Copilul din Anglia era la plimbare cu mama lui