Antena Meniu Search
x

Galerie foto "M-am trezit în fiecare zi într-un coșmar". Ultimul mesaj al unei femei cu cancer terminal, chinuită de soţ, care s-a sinucis după ce a pierdut custodia copiilor

O mamă a trei copii și fost consilier special al guvernatorului New York-ului, şi-ar fi pus capăt vieţii prin sinucidere asistată în Elveția, după ce a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară și și-a acuzat fostul de abuz. În ultimul proces, pierduse custodia copiilor şi dreptul de a-i mai vedea. Ultimul ei mesaj emoţionant a fost publicat pe Facebook, înainte de a-şi pune capăt zilelor.

de Aura Trif

la 11.06.2023, 17:06

Catherine Kassenoff, în vârstă de 54 de ani, din Westchester, a postat pe Facebook pe 27 mai o notă sfâșietoare în care a anunțat că „îmi va pune capăt propriei vieți”, relatează Daily Mail.

„Cu o profundă durere de inimă, sper că nu ați experimentat asta vreodată, să scrieţi ultima postare vreodată. Astăzi, îmi voi pune capăt propriei vieți. Voi face acest lucru într-un cadru demn și idilic în Europa. Pur și simplu nu mai sunt alte opțiuni. În ultimii patru ani din viața mea, m-am trezit în fiecare zi într-un coșmar. Nu mai pot îndura abuzul și teroarea lui Allan Kassenoff... De asemenea, am îndurat devastatoarea veste că voi fi fără copiii mei atât de mult timp...”, a scris ea într-o postare, acum ștearsă.

Boala necruţătoare, relaţia abuzivă şi pierderea copiilor au fost prea mult pentru ea

Catherine a fost recent diagnosticată cu a treia rundă de cancer și de data aceasta, în stadiu terminal. Pe lângă boala vicioasă, ea ar fi fost abuzată de soţul ei, Allan, pe care l-a filmat făcând crize de furie şi numindu-o „o ratată grasă și bătrână”. Ea a publicat mii de documente judecătorești, alături de videoclipuri, într-un link de Dropbox în postarea ei de rămas bun.

Pe acelaşi subiect

„Poate că dacă aș avea rezistența fizică pentru a continua, aș face-o. Dar, având în vedere o nouă problemă de sănătate terminală, care îmi va limita în curând și puterea fizică, și fără nicio protecție din partea instanțelor, nu pot continua să fug de Allan", a scris regretata mamă.

Femeia a spus că nu este suficient de puternică pentru a trece din nou prin „chimioterapie, intervenții chirurgicale și radiații debilitante”. Catherine a spus că și-a ținut secrete problemele de sănătate, pentru că soțul ei ar fi încercat mult mai mult să-i pună capăt existenței. Allan, care lucrează pentru firma de avocatură Greenberg Traurig, este în prezent investigat de companie și și-a luat un „concediu voluntar pentru a se concentra asupra familiei sale”.

Tatăl a primit custodia fetelor, în ciuda comportamentului agresiv

Cu toate acestea, videoclipurile femeii descriu o imagine diferită. Tatăl celor trei copii a fost văzut într-unul dintre videoclipurile stând la picioarele patului spunându-i soției lui: „Te urăsc, Catherine, te urăsc. Regret fiecare moment din viața mea când te-am cunoscut”. Alte videoclipuri îl arată pe Allan țipând în spatele ușilor, strigând la copiii săi să tacă, părăsind dramatic casa lor și refuzând să aibă grijă de micuți. Un videoclip sfâșietor o arată pe una dintre fiicele ei plângând că „nu vrea să meargă cu tipul ăla nebun”.

Instanța l-a desemnat pe Allan ca părinte principal, iar Catherine l-a acuzat că a făcut tot posibilul pentru a o ține departe de cele trei fiice ale lor, în vârstă de 9, 12 și 13 ani, încercând să o aresteze. Ea a susținut în postarea ei pe Facebook că Allan a făcut un apel fals la 911, susținând că este „capabilă să mă „ucidă” pe mine sau pe propriii mei copii”.

Durerea femeii durează de ani de zile, şi nu părea să aibă sfârşit

„Trăiesc de ani de zile ca un animal vânat, îngrijorat de când va face Allan următorul raport fals. El vede toate acestea ca pe un joc și instanța nu îl oprește”, a scris femeia. Ea a fost arestată în ianuarie 2022 pentru că ar fi încălcat un ordin de protecție prin abordarea fiicei sale. A fost eliberată din biroul guvernatorului, acuzațiile fiind ulterior respinse. 

„Tatăl lor a cheltuit ani și milioane de dolari, peste 3 milioane de dolari, pentru a mă elimina din viața fetelor noastre... El nu va ceda niciodată... Atâta timp cât voi fi în viață și vreau să le văd, ele vor fi afectate mereu și din nou cu fiecare încercare pe care o fac. Ce rost are asta? Ultimul lucru pe care vreau să-l fac este să-mi fac copiii să sufere”, a spus ea.

Ea a susținut că instanța i-au luat copiii, casa, câinii și economiile.

Cu toate acestea, avocatul lui Allan, Gus Dimopoulous, a declarat pentru New York Post: „În fiecare etapă a acestei dispute de patru ani privind custodia, sistemul judiciar a acționat în mod responsabil și minuțios”. În urma evaluării, instanța a dispus o ordonanță imediată prin care să se acorde tatălui lor custodia legală și fizică exclusivă. De asemenea, instanța a emis un ordin de protecție urgent împotriva femeii, eliminând interacțiunile nesupravegheate cu copiii pe baza a ceea ce au observat atunci când erau cu mama lor.

Catherine l-a acuzat pe fostul ei soț și pe echipa sa că le-a spus copiilor să o urască: „Copiii mei au fost diagnosticați cu diverse afecțiuni grave de sănătate mintală ca urmare a acestei traume. Li s-a spus să mă urască, să-mi spună „Catherine” în loc de „mamă”.

Într-un e-mail, depus în sistemul judiciar din New York, de una dintre fiicele ei a spus: „Mamă, am închis telefonul doctorul Alder pentru că este enervantă și a spus că ești periculoasă. O urăsc și nu vreau ca Shira să te înlocuiască și mi-e dor de tine și te iubesc atât de mult.”

Un priveghi pentru femeie a avut loc luni la Stanz Cafe din Larchmont, New York, unde prietenii, avocații și alte mame s-au adunat pentru a o onora.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "M-am trezit în fiecare zi într-un coșmar". Ultimul mesaj al unei femei cu cancer terminal, chinuită de soţ, care s-a sinucis după ce a pierdut custodia copiilor