Antena Meniu Search
x

Mamă a 5 copii, bătută crunt de iubitul cu 12 ani mai tânăr: Gina şi-a protejat bebeluşul cu propriul trup. Calvar de Crăciun în UK

Perioada sărbătorilor de iarnă nu a fost una fericită pentru o femeie din Marea Britanie, care i-a căzut victimă iubitului său chiar în ajunul Crăciunului. Anul trecut, Gina Lambert, în vârstă de 38 de ani, şi-a acoperit cu propriul trup bebeluşul, pentru a-l proteja de furia dezlănţuită a bărbatului cu 12 ani mai tânăr.

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 14:23

- The Sun

În ajunul Crăciunului trecut, Gina Lambert, o englezoaică în vârstă de 38 de ani, a trăit momente cumplite, în propria casă. Femeia, mamă a cinci copii, a fost bătută cu bestialitate de iubitul său cu 12 ani mai tânăr, chiar de faţă cu cei mici. Ashley Collingwood-Hook s-a năpustit asupra Ginei în sufragerie, unde a pus-o la pământ cu pumnii şi picioarele, relatează The Sun. Disperată, femeia încerca să-şi protejeze bebeluşul cu propriul trup, formând un fel de scut în jurul copilului de doar 9 luni.

Violenţă domestică, în pragul sărbătorilor de iarnă

Comportamentul violent îi stătea în fire tânărului, care fusese închis recent după o luptă brutală. Totuşi, Gina trăia cu speranţa că furia sa nu se va abate asupra familiei. Vânătăile şi rănile lăsate de bărbat pe chipul ei spun, însă, o altă poveste. Una care se regăseşte sub multe acoperişuri din Marea Britanie şi nu numai, în încăperi unde privirile înspăimântate umplu aerul cu un strigăt de ajutor amuţit.

"M-a atacat în ajunul Crăciunului şi pentru asta nu-l pot ierta. Sărbătorile sunt distruse pentru familia mea", povesteşte Gina, care lucrează ca asistentă într-un cabinet stomatologic şi are cinci copii. Cei doi s-au cunoscut în 2017, pe când ea avea 34 de ani şi el 22. Pe atunci bărbatul se purta complet diferit, îşi aminteşte englezoaica. "Am avut dubii, aveam 3 copii şi eram deja o femeie de vârstă mijlocie, iar el era atât de tânăr!" A cucerit-o cu gesturi romantice, care nu prevesteau iadul prin care aceasta avea să treacă. În 2018 s-a născut Leo, primul lor fiu, iar doi ani mai târziu a venit pe lume micul Noah. Iar odată cu prima sarcină, Gina a observat câteva semne că relaţia avea să se schimbe radical. "Am început să ne certăm. Nu era agresiv fizic, dar mă abuza verbal. Ne-am şi despărţit o dată, dar eram încă îndrăgostită până peste cap." 

Pe acelaşi subiect

Coşmarul trăit de Gina, bătută de iubit în timp ce-şi ţinea pruncul în braţe

Anul trecut, de Crăciun, Ashley s-a înfuriat după ce Gina a încercat să plece cu copiii la mama ei, pentru a petrece sărbătorile în familie. "M-a apucat de păr şi a început să mă lovească. M-am târât în spatele canapelei, cu Noah în braţe, încercând să îl protejez. Îmi era atât de teamă! Strigam după ajutor în timp ce mă lovea iar şi iar." Apoi, bărbatul a fugit, iar un vecin a ajutat-o pe Gina să se ridice.

Coşmarul trăit în acea noapte încă o bântuie pe femeie. Iar povestea ei e doar una din multele cazuri de violenţă domestică. Potrivit unui studiu condus de firma de avocatură Stowe Family Law, 16% din respondenţii la un sondaj, adică 440 de persoane, susţin că abuzurile sunt mai frecvente în perioada Crăciunului, mai ales pe fondul consumului de alcool.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Mamă a 5 copii, bătută crunt de iubitul cu 12 ani mai tânăr: Gina şi-a protejat bebeluşul cu propriul trup. Calvar de Crăciun în UK