Antena Meniu Search
x

Foto Mamă acuzată că a continuat să conducă, deşi fiul o împuşcase în picior pe sora mai mică, chiar pe bancheta din spate, în SUA

O femeie a fost arestată pentru acuzații de abuz asupra copiilor, după ce fiul ei de 14 ani și-a împușcat accidental sora în picior, în timp ce se aflau în maşină, spune poliția.

de Redactia Observator

la 25.07.2021, 11:01

Mamă acuzată că a continuat să conducă, deşi fiul o împuşcase în picior pe sora lui chiar pe bancheta din spate, în SUA
Mamă acuzată că a continuat să conducă, deşi fiul o împuşcase în picior pe sora lui chiar pe bancheta din spate, în SUA - San Bernardino Police Department

Mama, în vârstă de 37 de ani, ar fi continuat să conducă spre casă, ba chiar a mers să facă cumpărături, fără să sune la 911 sau să verifice dacă copilul este bine. Veronika Pyatt susţine că nu a știut că fetița ei a fost împușcată. 

Cauțiunea a fost stabilită la 100.000 de dolari, în timp ce fiul ei adolescent este acum la Centrul de detenție pentru minori din San Bernardino. Anchetatorii au stabilit că băiatul, în vârstă de 14 ani, se juca cu o armă încărcată chiar pe bancheta din spate a mașinii, în timp ce femeia conducea, relatează Daily Star.

Pistolul s-a descărcat, lovind-o pe sora vitregă a adolescentului în piciorul drept, în partea superioară. Într-o declarație cu privire la incident, poliția a spus: ''Deși tânărul de 14 ani i-a spus mamei sale că pistolul s-a descarcat, ea a mers la reședința lor, susținând că nu și-a dat seama că fiica ei a fost împuşcată."

Fiul a încercat iniţial să ascundă dovezile

Când familia a ajuns acasă, băiatul de 14 ani a coborât din mașină cu sora lui rănită în brațe și ar fi ascuns arma, precum și alte dovezi, într-un coș de gunoi. Toate acestea s-ar fi întâmplat în timp ce mama descărca cumpărăturile făcute de la supermarket: ''Pyatt nu a încercat niciodată să ia arma de la minori și nici să-și examineze fizic copiii. Mai mult, Pyatt nu a vrut să anunțe poliția cu privire la incident."

Tânărul de 14 ani a mers din nou la mama lui și a dezvăluit că sora lui fusese împușcată. Pyatt și-a dus în cele din urmă fiica la Spitalul Comunitar din San Bernardino, unde personalul a sesizat rapid poliția. Din fericire, copilul a suferit răni care nu îi pun viața în pericol. O anchetă separată a Departamentului pentru Servicii pentru Copii și Familii este în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Mamă acuzată că a continuat să conducă, deşi fiul o împuşcase în picior pe sora mai mică, chiar pe bancheta din spate, în SUA