Antena Meniu Search
x

''Mama e complet distrusă!'' Familia lui Adrian, elevul de 16 ani mort în Italia, îngenuncheată de durere. Şi-au îngropat bunica acum câteva zile

Durere fără margini în sânul familiei tânărului din Italia, care s-a prăbuşit în sala de clasă sub privirile colegilor, iar câteva ore mai târziu s-a stins din viaţă în urma unui stop cardiac. Inima lui Adrian a încetat să mai bată la doar 16 ani. Dramă a avut loc în Castelfiorentino, provincia Florența. Se pare că familia fusese lovită de o altă tragedie recent: Şi-au îngropat bunica, care decedase la început de martie.

de Redactia Observator

la 24.03.2023, 16:35

Adrian a murit subit, după ce i s-a făcut rău în timpul orelor
Adrian a murit subit, după ce i s-a făcut rău în timpul orelor - Facebook

Medicii din Italia nu au reușit să-i salveze viaţa tânărului care a făcut stop cardiac în sala de clasă. Adrian a murit la doar 16 ani. Tatăl îi rugase pe oameni să se roage pentru viaţa băiatului lui, după ce a ajuns în stare gravă la spital în urma unui incident care a şocat pe toată lumea. ''Bună seara, la toată lumea. Îmi este băiatul în comă, vă rog din inimă, rugați-vă pentru el. Mulțumesc și Doamne ajută!'', a scris tatăl pe profilul său de Facebook.

Familia este în stare de şoc. ''Nici medicii nu știu încă ce s-a întâmplat cu el și de ce i s-a oprit inima, aparent nu avea nicio boală, nimic, urmează să-i facă autopsie. Cine se aștepta la așa ceva, cine? Avea numai 16 ani, în septembrie făcea 17. Mama e complet distrusă, nu se poate vorbi cu ea, nu vă imaginați în ce hal e acum din cauza morții fratelui meu'', a declarat sora mai mare a băiatului, pentru Rotalianul

Organele tânărului urmează să fie donate. Familia lui Adrian vine din județul Neamț și are în gând să repatrieze trupul neînsuflețit al tânărului. El locuia cu mama şi sora în Italia, în timp ce tatăl este acum în Marea Britanie.

Tot sora băiatului a dezvăluit pentru Rotalianul că mai trecuseră recent printr-o tragedie care i-a încercat: Bunica a murit la început de martie şi fusese înmormântată în urmă cu doar câteva zile. Acum, trebuie să găsească puterea de a-l conduce pe ultimul drum şi pe băiat. 

Pe acelaşi subiect

Filmul unei zile de coşmar: Adrian s-a prăbuşit în sala de clasă

Tânărul era la ora de curs când s-a prăbușit din senin. A primit imediat ajutor din partea profesorilor și a unui asistent școlar. La fața locului a sosit o ambulanță de la 118, iar personalul medical a înțeles imediat gravitatea situației. Prin urmare, a fost solicitat elicopterul, care l-a transportat pe băiat la spitalul din Florența, conform La Nazione.

Internauţii nu au întârziat să transmită mesaje familiei îndurerare. ''Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului să-l aibă în pază și să-i poarte de grijă!'', a scris cineva. ''Drum lin către îngeri suflet bun şi blând!'', a mai scris un alt internaut. 

Suport psihologic pentru elevi

Colegii care au asistat la incidentul şocant și la încercările de salvare sunt în stare de șoc. Confirmarea morţii băiatului a venit inclusiv de la școală, care a emis o circulară în care își exprimă sincerele condoleanțe: ''Am deschis o unitate de criză cu psihologul școlii pentru a sprijini colegii și profesorii și colaboratorii școlii - explică directorul școlii Barbara Degl 'Inocent. Momentan nu știm data înmormântării, la care vom participa, dar transmite condoleanțe familiei''.

Sunt prevăzute controale medico-legale pentru identificarea cauzelor care au dus la moartea subită. ''Cu toții ne-am petrecut restul zilei și, de asemenea, noaptea așteptând cu nerăbdare un miracol, dar nu a fost cazul - se arată în circulara școlii. Întreaga noastră comunitate școlară deplânge pierderea unei vieți tinere, luate prea devreme. Rugăciunile și condoleanțele noastre însoțesc în acest moment tragic gândul viu și puternic al celor care vor continua să fie în inimile noastre și în amintirile noastre''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » ''Mama e complet distrusă!'' Familia lui Adrian, elevul de 16 ani mort în Italia, îngenuncheată de durere. Şi-au îngropat bunica acum câteva zile