Antena Meniu Search
x

''Drum lin către îngeri suflet bun şi blând!'' Adrian, tânărul român din Italia care a făcut stop cardiac în timpul orelor, a murit. Avea doar 17 ani

Medicii din Italia nu au reușit să-i salveze viaţa tânărului care a făcut un stop cardiac în sala de clasă. Mai mult, s-a dovedit că elevul era de origine română. Adrian a murit la doar 17 ani. Dramă a avut loc în Castelfiorentino, provincia Florența, unde băiatul s-a prăbuşit în timp ce era la ore, în clasă. Incidentul s-a petrecut chiar sub privirile terifiate ale colegilor, în dimineața zilei de marți, 21 martie. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Universitar Careggi din Florența.

de Redactia Observator

la 23.03.2023, 15:54

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Profimedia Images

Ieri, inima lui Adrian a încetat să mai bată. Tatăl îi rugase pe oameni să se roage pentru viaţa băiatului lui, după ce a ajuns în stare gravă la spital în urma unui incident care a şocat pe toată lumea. ''Bună seara, la toată lumea. Îmi este băiatul în comă, vă rog din inimă, rugați-vă pentru el. Mulțumesc și Doamne ajută!'', a scris tatăl pe profilul său de Facebook, potrivit Rotalianul. 

Tânărul era la ora de curs când s-a prăbușit din senin. A primit imediat ajutor din partea profesorilor și a unui asistent școlar. La fața locului a sosit o ambulanță de la 118, iar personalul medical a înțeles imediat gravitatea situației. Prin urmare, a fost solicitat elicopterul, care l-a transportat pe băiat la spitalul din Florența, conform La Nazione.

Internauţii nu au întârziat să transmită mesaje familiei îndurerare. ''Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului să-l aibă în pază și să-i poarte de grijă!'', a scris cineva. ''Drum lin către îngeri suflet bun şi blând!'', a mai scris un alt internaut. 

Suport psihologic pentru elevi

Colegii care au asistat la incidentul şocant și la încercările de salvare sunt în stare de șoc. Confirmarea morţii băiatului a venit inclusiv de la școală, care a emis o circulară în care își exprimă sincerele condoleanțe: ''Am deschis o unitate de criză cu psihologul școlii pentru a sprijini colegii și profesorii și colaboratorii școlii - explică directorul școlii Barbara Degl 'Inocent. Momentan nu știm data înmormântării, la care vom participa, dar transmite condoleanțe familiei''.

Sunt prevăzute controale medico-legale pentru identificarea cauzelor care au dus la moartea subită. ''Cu toții ne-am petrecut restul zilei și, de asemenea, noaptea așteptând cu nerăbdare un miracol, dar nu a fost cazul - se arată în circulara școlii. Întreaga noastră comunitate școlară deplânge pierderea unei vieți tinere, luate prea devreme. Rugăciunile și condoleanțele noastre însoțesc în acest moment tragic gândul viu și puternic al celor care vor continua să fie în inimile noastre și în amintirile noastre''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » ''Drum lin către îngeri suflet bun şi blând!'' Adrian, tânărul român din Italia care a făcut stop cardiac în timpul orelor, a murit. Avea doar 17 ani