Antena Meniu Search
x

Foto Mamă executată în plină stradă, după o neînţelegere în trafic. Familia este zdrobită de pierderea unui ''suflet blând'', în SUA

O femeie din Arizona, care conducea alături de soțul și fiica ei însărcinată, a murit după ce a fost împușcată din cauza unui incident petrecut în trafic, a confirmat vineri poliția din Phoenix.

de Redactia Observator

la 11.12.2021, 07:57

Mamă executată în plină stradă, după o neînţelegere în trafic
Mamă executată în plină stradă, după o neînţelegere în trafic - Facebook; GoFundMe

Stella Montes, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită grav rănită într-un vehicul care s-a izbit joi de un perete de pe marginea drumului. Montes, care se afla la volanul SUV-ului ei alb împreună cu soțul și fiica însărcinată în opt luni, a fost transportată de urgență la spital, dar a murit din cauza rănilor.

Femeia ''a fost împușcată de o altă persoană după o altercație în trafic'', a spus poliția. Un martor care locuiește în apropierea locului accidentului, lângă Seventh Avenue și Beardsley Road, în nordul Phoenix, a spus că a auzit între opt până la 10 împușcături înainte de accident: ''Am simțit că toată casa mea vibrează când maşina a lovit peretele''.

Mamă executată în plină stradă, după o neînţelegere în trafic

Nicio descriere a suspectului înarmat sau a vehiculului nu a fost disponibilă imediat. Brooke Raspa, o femeie care locuiește de cealaltă parte a zidului unde s-a produs accidentul, a declarat pentru azfamily.com că fiica victimei a fost la fața locului și a specificat că a fost vorba despre un conflict pornit în trafic: ''Au claxonat la el să plece de pe loc și apoi au decis să-l ocolească și asta l-a înfuriat, aparent''. 

Pe acelaşi subiect

Mașina distrusă a lui Montes s-a oprit de-a lungul peretelui de pe marginea autostrăzii Pima. Raspa a spus că nu a putut înțelege motivația trăgătorului. ''Trebuie să fii o persoană foarte supărată ca să ai mentalitatea de a ucide o persoană pentru că a ocolit'', a spus Raspa. Femeia a mai declarat că a auzit țipete după ajutor. S-a dovedit a fi fiica victimei.

''Această anchetă este în faze preliminare'', a explicat poliția într-o declarație vineri. Poliția spune că nu deține un vehicul sau o descriere a suspectului, dar a confirmat raportul potrivit căruia Montes ''a fost împușcată de o persoană din alt vehicul după o altercație în trafic''.

Un cont GoFundMe a fost creat pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare. Familia a vrut să îi aduc un ultim omagiu victimei: ''Montes a avut întotdeauna o inimă mare și un suflet blând. Întotdeauna dispusă să se pună pe ultimul loc, pentru a-i ajuta pe cei pe care i-a iubit'', conform Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Mamă executată în plină stradă, după o neînţelegere în trafic. Familia este zdrobită de pierderea unui ''suflet blând'', în SUA