Antena Meniu Search
x

"Mama mea a murit și viața mea nu va mai fi niciodată la fel". O femeie dispărută din luna ianuarie a fost găsită moartă într-o clădire dezafectată din Franța

Căutată din luna ianuarie, o mamă a trei copii a fost găsită moartă într-o clădire dezafectată. Testele ADN au demonstrat acum că este vorba de Angélique Herlem, 36 de ani, dispărută din noaptea de 13-14 ianuarie.

de Monica Palade

la 09.04.2022, 17:16

Atunci, femeia și-a părăsit locuința fără bani sau acte. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru dispariția sa, iar familia sa a cerut ajutorul pe rețelele de socializare.

Trupul femeii a fost găsit de mai mulți adolescenți pe 11 martie, la Cateau-Cambrésis, în nordul Franței. În jurul său se aflau mai multe sticle de alcool și medicamente. Nu este exclusă nicio pistă, însă prima variantă ar fi că este vorba de o sinucidere.

Găsită fără viață într-o clădire dezafectată

„Trebuie să te obișnuiești cu ideea că poate a avut o problemă”, spune o rudă a femeii.

Pe acelaşi subiect

„Dragă familie, dragi prieteni, îmi este foarte greu să mă exprim în această zi întunecată. Mama mea a murit și viața mea nu va mai fi niciodată la fel. Legătura dintre mine și mama mea a fost foarte puternică. Sigur că era mama mea, dar a însemnat totul pentru mine. Din ziua în care m-am născut, ea mi-a oferit totul, iubire, siguranță, atenție, prezență.

Viața mamei mele nu a fost mereu fericită și s-a luptat cu disperarea. Eu copilul ei nu am suferit niciodată din cauza rănilor ei, pentru că mama mea a fost o femeie puternică și în ciuda trecutului ceea ce a contat pentru ea a fost viitorul. Ea m-a învățat să privesc înainte, să cred în visele mele și să lupt ca ele să devină realitate.

Mama mi-a fost reper, sfaturile si părerea ei au fost valoroase pentru mine, pentru fiecare decizie importantă din viata mea. Deși nu am ascultat-o mereu, am avut această nevoie vitală de a ști ce gândea și ce ar face în locul meu. Încă nu știu cum voi putea trăi fără ea, dar voi face tot posibilul să îi aduc un omagiu în fiecare zi, urmărindu-mi visele și trăind o viață fericită. Exact cum ea a vrut mereu să o fac”, a scris Malika, fiica lui Angélique Herlem pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "Mama mea a murit și viața mea nu va mai fi niciodată la fel". O femeie dispărută din luna ianuarie a fost găsită moartă într-o clădire dezafectată din Franța