Antena Meniu Search
x

Video Familie distrusă, 5 copii rămași orfani. Doi tineri soți au murit pe loc după ce s-au înfipt cu un Chrysler într-un camion, pe un drum din Italia

O familie distrusă, cinci copii rămași fără mamă și tată. Este epilogul unu accident cumplit care a avut loc în 28 martie, în jurul orei 17.45, pe drumul care leagă San Quirino de Vivaro, două orașe din provincia Pordenone. Manuel și mai tânăra lui soție, rezidenți în comuna Fontanafredda, au murit pe loc, după ce mașina lor a intrat pe contrasens, izbindu-se frontal cu un camion. Tragedia a fost filmată de o cameră de bord.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.04.2022, 13:45

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 17.45.

Mașina tânărului cuplu, un Chrysler Voyager, la volanul căruia se afla Manuel Cari, în vârstă de 29 de ani, rula pe direcția Vivaro când, din motive necunoscute, a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de un camion al unei companii de telecomunicații.

Șoferul vehiculului greu a încercat să evite impactul, luând dreapta de volan și ieșind chiar de pe carosabilul, dar totul a fost în zadar: coliziunea a fost atât de puternică, încât mașina de teren a făcut o rotație și aproape că s-a oprit pe loc. Accidentul a fost filmat de camera de bord a mașinii care circula în spatele camionului. Potrivit Il Gazzettino, șoferul acestui autoturism a fost cel care a dat alarma, chemând salvatorii.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Pe acelaşi subiect

Manuel și Chiara au murit pe loc

În urma impactului cumplit, mașina cuplului din Fontanafredda a fost complet distrusă, iar Manuel Cari și soția sa Chiara Materassi, de 24 de ani, au murit pe loc. Șoferul camionului, un bărbat de 44 de ani, GF, tot din Fontanafredda, a fost internat în stare de șoc.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Când au ajuns la locul accidentului, pompierii au găsit în afara mașinii un cărucior. Nu departe mai erau o jachetă colorată și o suzetă, iar pe bancheta din spate era un scaun pentru copii. Salvatorii nu s-au odihnit până nu au inspectat întregul vehicul, l-au mutat și au căutat peste tot, până când au fost siguri că niciun copil nu se afla în mașină.

În urma accidentului, drumul a fost închis circulației pe ambele sensuri timp de aproximativ patru ore.

5 copii au rămas orfani. Cel mai mic avea doar câteva luni

Manuel și Chiara aveau cinci copii. Trei băieți și două fete: cel mai mare are opt ani, cel mic are doar opt luni. La mijloc mai sunt trei: au 7, 6 și respectiv 2 ani.

Toți cinci erau cu bunicii când s-a produs accidentul. 

"Copiilor nu le va lipsi nimic. Vor avea tot ce le trebuie. Nu își vor mai putea îmbrățișa mama și tatăl, este adevărat, dar vor fi mulți oameni gata să aibă grijă de ei", spune cu ochii în lacrimi Giampaolo Cari, unul dintre frații lui Manuel.

Bunicii celor cinci frați locuiesc în via Allegretto, în cătunul San Foca. Paolo Cari și Barbara Braidich, în vârstă de 56 și 52 de ani, vor avea o sarcină grea: să le explice nepoților că părinții lor nu mai sunt. Ei vor trebui să caute cuvintele potrivite pe care, momentan, nimeni din cercul familiei nu le-a găsit încă. Și vor avea o sarcină și mai grea: să crească cinci copii în cel mai bun mod posibil. Cu aceeași dragoste și grijă pe care le-ar fi avut tatăl și mama lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Familie distrusă, 5 copii rămași orfani. Doi tineri soți au murit pe loc după ce s-au înfipt cu un Chrysler într-un camion, pe un drum din Italia