Antena Meniu Search
x

"Mami doarme şi nu o pot trezi”. O fetiţă de 4 ani şi-a sunat tatăl pentru a-l anunţa că mama ei a murit. Femeia din Ţara Galilor avea epilepsie

O fetiţă de patru ani din Ţara Galilor a avut parte de o descoperire macabră atunci când a mers în camera mamei sale. Bolnavă de epilepsei, femeia a fost găsită moartă, iar fără a putea face prea multe micuţa şi-a sunat tatăl şi l-a anunţat că nu îşi poate trezi mama.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 11.01.2022 , 14:37

Copila de 4 ani alături de mama ei
Copila şi-a sunat tatăl atunci când a observat că nu o poate trezi pe mama ei - GoFoundMe

Miley, în vârstă de patru ani şi-a găsit mama  în vârstă de 23 de ani moartă în apartamentul lor din Cardiff, în dimineaţa zilei de trei ianuarie. Cei care se ocupă de caz consideră că medicamentele pe care le folosea în tratarea epilepsiei de care suferea nu au fost suficiente, iar acest lucru a dus la decesul ei, scrie The Sun.

Beckka Hull a fost diagnosticată cu epilepsie la vârsta de 14 ani şi de atunci continua să ia tratament pentru această boală. Când avea 19 ani a rămas însăcinată şi a născut-o pe fetiţa care acum are aproape patru ani. Mama lui Beckka, Rachael, crede că este posibil ca medicamentele ei pentru epilepsie să nu fi fost livrate în weekend-ul dinainte de a muri - și s-a gândit că acesta ar fi putut fi „unul dintre factorii” morții ei.

Descoperirea a fost făcută de copilul de patru ani

Articolul continuă după reclamă

"Beckka este al doilea copil al meu şi a fost prima care a suferit de epilepsie. Am fost cutremurată când am aflat de boala ei şi am încercat de fiecare dată să o ajut. Nu ştim exact când a murit, la ce oră, şi nici care este cauza exactă a decesului. Tot ce ştim este că fiica ei a găsit-o "dormind", aşa cum descrie ea. Copila şi-a sunat tatăl cu video de pe telefonul ei mobil, la 8 dimineaţa şi i-a spus: Tati, mami doarme adânc şi nu o pot trezi. Imediat ce tatăl ei şi-a dat seama de situaţie a mers la apartament, iar în timp ce se aflau pe drum a sunat pentru a chema o ambulanţă", a povestit mama victimei.

Fetiţa a deschis ofereastră pentru a permite salvatorilor să intre în casă pentru că uşile apartamentului erau încuiate. Medicii au încercat să o resusciteze pe femeie, însă fără succes. La scurt timp aceştia au declarat decesul. Pentru acest caz, apropiaţii au deschis o pagină de donaţii, iar banii vor ajunge la familia îndurerată.

Mama victimei încearcă în acelaşi timp să îi facă pe cei bolnavi să conştientizeze importanţa medicamentelor pentru bolnavii de epilepsie, astfel încât nimeni altcineva să nu mai ajungă într-o situaţie similară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Unde petreceţi minivacanţa de Rusalii?
Observator » Mapamond » "Mami doarme şi nu o pot trezi”. O fetiţă de 4 ani şi-a sunat tatăl pentru a-l anunţa că mama ei a murit. Femeia din Ţara Galilor avea epilepsie