Antena Meniu Search
x

Sinead O'Connor critică autorităţile irlandeze şi le acuză de neglijenţă, după moartea fiului ei. "Dumnezeu să ierte statul, eu nu o voi face vreodată"

Sinead O'Connor a dezvăluit că fiul ei în vârstă de 17 ani și-a luat viața spânzurându-se după ce a dispărut de la spital săptămâna trecută. Cântăreața irlandeză a făcut o postare pe rețelele de socializare unde a descris circumstanțele morții fiului ei, în timp ce ea continua să reproșeze autorităților că nu au avut grijă de el.

de Redactia Observator

la 10.01.2022, 13:34

Mama zdrobită, în vârstă de 55 de ani, a confirmat ieri pe Twitter că „frumosul” ei fiu Shane, pe care l-a descris drept „lumina vieții ei”, „a decis să-şi pună capăt zilelor

Aseară, cântăreața a criticat autoritățile irlandeze, inclusiv agenția pentru copii și familie Tusla, pentru „refuzul lor de a-și asuma responsabilitatea” și a susținut că „mureau prea mulți copii sub supravegherea lor”.   

Cântăreaţa face acuzaţii dure la adresa statului

Cântăreața Nothing Compares 2 U a spus că a mers la identificarea cadavrul fiului ei, care a fost văzut ultima dată în Tallaght, South Dublin, vineri dimineață, potrivit Daily Mail. El a dispărut de la spital cu o zi înainte de tragedie. Într-o postare pe rețelele de socializare, O'Connor a scris: „Acum am identificat oficial rămășițele fiului meu, Shane. Dumnezeu să ierte statul irlandez pentru că eu nu voi face niciodată. Acum, Tusla vrea să discute cu mine, fără îndoială, dorind să mă alătur eforturilor lor de a face ca această moarte a copilului meu să pară că nu a fost din vina statului irlanez. usla şi HSE vor face o declaraţie necinstită ca răspuns la întrebările internaţionale. O încurcătură de minciuni, refuzuri de a accepta responsabilitatea. Acum îmi voi plânge fiul, iar când voi fi gata voi spune exact cum statul irlandez în formele ignorante, malefice, egoiste şi mincinoase i-au permis şi facilitat moartea", a scris cântăreaţa.

Pe acelaşi subiect

Vestea morţii propriului copil

Vestea morţii sale a venit la două zile după ce adolescentul era dat dispărut. Aducându-i un tribut copilului său, vedeta de 55 de ani a scris: „Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună astăzi capăt luptei sale pământeşti şi acum este cu Dumnezeu. Odihneşte-te în pace şi să nu îi urmaţi exemplul. Iubitul meu, te iubesc atât de mult. Te rog să fii în pace”, a scris artista.

Shane era fiul lui Sinead şi Donal Lunny, un cunoscut muzician de folk irlandez şi un producător. Cei doi s-au despărţit la scurt timp după naşterea copilului lor. Cântăreaţa a fost căsătorită de patru ani şi are patru copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Sinead O'Connor critică autorităţile irlandeze şi le acuză de neglijenţă, după moartea fiului ei. "Dumnezeu să ierte statul, eu nu o voi face vreodată"