Antena Meniu Search
x

Foto "Mami, i-am găsit! Dorm în cutia de jucării”. O soră şi un frate de 4 ani au murit ţinându-se în braţe, după ce s-au sufocat în cufărul cu pluşuri, în SUA

Doar patru ani şi la început de drum. Dar nu a fost să fie. Gemenii Aurora şi Kellan au murit ţinându-se în braţe, după ce au intrat în cufărul cu animalele de pluş, iar capacul s-a închis ermetic. Micuţii din Florida, Statele Unite, au murit sufocaţi.

de Monica Palade

la 06.09.2023, 13:32

Cei doi au fost duşi la culcare de tatăl lor, Don Starr, vinerea trecută. I-a aşezat în pat, însă mai târziu aceştia au decis să se ghemuiască în cutia de jucării. Au rămas fără oxigen și s-au sufocat. Într-un final, au fost găsiţi morţi, unul în braţele celuilalt, de fratele lor mai mare, care nu a ştiut exact ce s-a întâmplat şi credea că aceştia dorm, scrie Daily Mail

Au murit ţinându-se în braţe

Mama micuţilor, Sadie Myers, i-a avertizat pe ceilalţi părinţi că aceste cufere devin „etanșe” și „izolate fonic” atunci când sunt închise. „Nu mulți vor cunoaște durerea de a pierde doi copii în același timp și de a-i pierde într-un mod aşa lipsit de sens”.

„Eu și Don încercăm cu greu să înțelegem ce s-a întâmplat. Nu mulţi vor şti cum este să îţi petreci fiecare secundă nedormind şi plângând în agonie. Este atât de greu încât te face să te prăbuşeşti de durere, dar ne străduim atât de mult să nu-i lăsăm pe băieții noștri să ne vadă în acest fel. Trebuie să cred că ceva din acest univers i-a ales în mod special, poate pentru a-i proteja de vreo tragedie viitoare, sau poate pentru că sufletele lor erau prea frumoase pentru această lume”.

Pe acelaşi subiect

Femeia lucra în noaptea incidentului, așa că soțul ei Don și-a culcat cei patru copii. Dar gemenii s-au trezit la un moment dat devreme şi au decis să se joace împreună folosind cufărul de lemn. Mama lor a mai spus că micuţii se trezeau la ore ciudate și că îi găsea mereu dormind în diferite locuri dimineața cu jucării împrăștiate în camera lor comună.

Şi-au spus noapte bună înainte de a muri îmbrăţişaţi

"Vineri seara, locul ciudat în care au decis să se ghemuiască și să se culce din nou a fost în cufărul de jucării din cedru pe care îl folosim pentru a-și depozita toate animalele de pluș”, a scris ea. Gemenii au scos majoritatea animalelor de pluș și au păstrat câteva pentru a oferi un strat de amortizare, dar au adormit unul în braţele altuia.

Sâmbătă dimineață, familia nu i-a găsit în pat şi a intrat în panică. A început să îi caute peste tot. Unul din fraţii mai mare a deschis cufărul, dar nu ştia că sunt morţi. „Mami, i-am găsit! Sunt atât de proşti doar dorm în cutia de jucării”.

Dar Myers și-a dat seama imediat că erau morți. „M-am dus să verific și în câteva secunde am știut că ceva nu este în regulă, am înţeles rapid că era deja prea târziu”, a spus ea. Mama presupune că și-au urat unul altuia noapte bună înainte de a adormi. „Noapte bună, Kell Kell”, îi spunea Aurora geamănului ei. În timp ce Kellan răspundea: „Noapte bună, sissy”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Mami, i-am găsit! Dorm în cutia de jucării”. O soră şi un frate de 4 ani au murit ţinându-se în braţe, după ce s-au sufocat în cufărul cu pluşuri, în SUA