Antena Meniu Search
x

"N-aș intra acolo în locul tău. Am ucis pe cineva". Și-a omorât fiul de 16 ani cu un polizor unghiular şi a lăsat cadavrul ca să-l găsească bunicul

Monstru cu chip de tată. Un bărbat și-a ucis fiul cu un polizor unghiular. Tatăl criminalului a fost cel care a descoperit cadavrul nepotului său de 16 ani. 

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 13:07

Și-a omorât fiul de 16 ani cu un polizor unghiular şi a lăsat cadavrul ca să-l găsească bunicul
Și-a omorât fiul de 16 ani cu un polizor unghiular şi a lăsat cadavrul ca să-l găsească bunicul - Polk County Sheriff's Office

Stephen Thomas Rodda, în vârstă de 37 de ani, din SUA, și-a ucis fiul fără vreo ezitare. Stephen Lee Rodda avea doar 16 ani, iar viața i-a fost luată de cel care trebuia să-l protejeze, potrivit Mirror.

Bunicul lui Stephen, Thomas, în vârstă de 67 de ani, a făcut descoperirea macabră. Bărbatul s-a întors acasă în jului orei 11:00 dimineața. Fusese la spital să-și viziteze soția și s-a oprit brusc când a vazut ceva suspect în curtea casei. Fără vreun sentiment, a fost întâmpinat chiar de fiul său care i-a spus: „Nu aș intra acolo dacă aș fi în locul tău. Am ucis pe cineva. Poate că trebuie să suni la poliție”

Și-a ucis fiul cu un polizor

Băiatul era elev în clasa a 11-a și urma să înceapă un nou job săptămâna viitoare. Voia să strângă bani pentru a-și cumpăra o mașină. Nu a mai apucat însă să facă nimic din tot ceea ce și-a dorit. Tatăl criminalului a spus poliției că „nu era neobișnuit ca fiul său să vorbească bizar”, că fiul său a consumat metamfetamină.

"Vreau să știți că lumea a pierdut astăzi un tânăr grozav. Am pierdut un tânăr grozav", a spus șeriful  orașului. Nimeni nu știe ce l-a făcut pe bărbat să-și ucidă propriul fiu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "N-aș intra acolo în locul tău. Am ucis pe cineva". Și-a omorât fiul de 16 ani cu un polizor unghiular şi a lăsat cadavrul ca să-l găsească bunicul