Antena Meniu Search
x

Foto Crimă la o casă de copii din Germania: Un băiat de 11 ani şi-a omorât colega de cameră, după ce fata ar fi fost violată de un gunoier care a intrat pe geam

O fetiță de 10 ani care ar fi fost ucisă de un băiat de 11 ani într-un azil pentru copii ar fi fost violată de un hoț înainte să moară, într-un caz tragic care a şocat Germania.

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 19:03

Crimă la o casă de copii din Germania: Un băiat de 11 ani şi-a omorât colega de cameră, după ce fata ar fi fost violată de un gunoier care a intrat pe geam
Crimă la o casă de copii din Germania: Un băiat de 11 ani şi-a omorât colega de cameră, după ce fata ar fi fost violată de un gunoier care a intrat pe geam - Daniel Vogl/dpa

Victima, identificată drept Lena, a fost găsită moartă în camera ei de la o unitate de asistență pentru copii și tineri din Wunsiedel, din landul Bavaria din Germania, pe 4 aprilie, iar poliția a suspectat un băiat de 11 ani care ar fi fost implicat, relatează Daily Mail.

Un gunoier ar fi intrat prin efracţie pe geam

A reieșit că un bărbat de 25 de ani, care ar fi un gunoier, ar fi intrat în instituție printr-o fereastră deschisă a băii în noaptea în care victima a fost ucisă. Suspectul ar fi încercat să fure când a dat peste băiatul de 11 ani și peste fetița de 10 ani. Poliția suspectează că hoțul a agresat sexual victima înainte de a părăsi unitatea, relatează Onetz.

În aceeași noapte, procurorii spun că băiatul de 11 ani, care era colegul de cameră al fetei, s-a certat cu victima și a ucis-o. Ei nu cred că abuzatorul a fost implicat în uciderea ei. Băiatul nu are încă vârsta de răspundere penală, care este de 14 ani, așa că a fost ținut într-o unitate securizată din aprilie. Încă nu este clar cum a murit fata, dar polițiștii spun că a suferit o moarte „violentă”.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul de 25 de ani a fost acuzat de procurori

Copiii fuseseră unii dintre puținii minori rămași acasă la momentul crimei, deoarece majoritatea celorlalți tineri care locuiau acolo erau într-o vacanță la schi, relatează Bild. Luna trecută, procurorii au adus acuzații împotriva bărbatului de 25 de ani pentru viol, efracție și incendiere.

La momentul uciderii fetei, centrul din orășelul Wunsiedel, unde locuiesc aproximativ 90 de copii și adolescenți, a declarat că a fost „profund șocat” de moartea ei. „Gândurile și rugăciunile noastre sunt la părinți, familia, copiii noștri și colegii noștri”, se arată într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Crimă la o casă de copii din Germania: Un băiat de 11 ani şi-a omorât colega de cameră, după ce fata ar fi fost violată de un gunoier care a intrat pe geam