Antena Meniu Search
x

Melissa, fiica unor moldoveni stabiliți în Germania, a fost găsită moartă la două zile de la dispariție. Copila de doi ani s-a înecat în râul aflat lângă casă

Final dramatic pentru o familie de moldoveni din Germania. Melissa, fetița lor de doar doi ani, a dispărut fără urmă, duminică, de acasă, îmbrăcată doar în pijama. Părinții au alertat imediat autoritățile și au sperat până în ultima clipă că fetița va fi găsită în viață. Dar nu a fost să fie.

de Monica Palade

la 20.12.2023, 16:23

Marți dimineață, trupul firav al copilei a fost găsit într-un râu, în apropierea casei în care locuia cu părinții. Melissa se înecase.

A murit chiar lângă casă 

Fata a ieșit din casa aflată în Bingen-Hitzkofen fără să fie observată de părinți. Chiar de la fereastra casei se vedea râul Lauchert, cel care avea să o răpească pentru totdeauna. După o mobilizare amplă, zeci de ore de căutări, echipaje de salvare cu câini de urmă și voluntari, Melissa a fost găsită la o distanță de jumătate de kilometru de casă. Trupul său se afla în apă, prins în mărăcinișuri, scrie Bild.

Poliția nu crede că fata a fost victima vreunei infracțiuni. În consecință, nu a fost deschisă, momentan, o anchetă penală împotriva vreunei persoane. Autopsia urmează să determine cauza morții. Melissa era singurul copil la părinți, care se mutaseră în zonă doar de un an.

Oamenii din orăşelul Hitzkofen cu doar 400 de locuitori sunt foarte afectaţi, a declarat primarul din Bingen, Jochen Fetzer. „Pierderea unui copil este cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla", a declarat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Melissa, fiica unor moldoveni stabiliți în Germania, a fost găsită moartă la două zile de la dispariție. Copila de doi ani s-a înecat în râul aflat lângă casă