Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mercedes rupt în două, acul kilometrajului s-a oprit la 190 km/oră. Șoferul polonez a murit pe loc, în timp ce bucăți din mașină s-au împrăștiat pe 200 de metri

Un tânăr în vârstă de 31 de ani a murit pe loc, după ce maşina pe care o conducea a intrat cu viteză într-un copac aflat pe marginea drumului și s-a făcut bucăți. Tragedia s-a produs pe drumul provincial 171, între orașele Czaplinek și Sikory din Polonia. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.09.2022, 14:50

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 11.40.

La fața locului au fost trimiși pompieri din Czaplinek și Drawsko Pomorskie, o echipă de paramedici și patrule de poliție. După ce șoferul a fost descarcerat, echipajele de prim-ajutor s-au luptat să-i salveze viața, însă efortul a fost în zadar. Tânărul de 31 de ani a fost declarat decedat.

Bucăți din Mercedes s-au împrăștiat pe o rază de 200 de metri

Imaginile publicate pe Facebook de Seviciul de Ambulanță din Czaplinek sunt înfiorătoare. În urma impactului teribil, mașina s-a răsturnat și s-a rupt efectiv în două.

Pe acelaşi subiect

"O imagine tristă a zilei de azi... mult ulei vărsat, piese împrăștiate pe o rază de 200 metri, o mașină ruptă în două. Undeva, în iarbă, vitezometrul care s-a oprit la 190 km/h... în mijlocul acestui tablou macabru, un tânăr cu leziuni multiple. Dragilor, fiți atenți acolo! Din respect pentru demnitatea victimei, vă rugăm să nu comentați la această postare și fotografii. Odihnește-te în pace". 

Așa sună mesajul Ambulanței din Czaplinek care însoțește imaginile de coșmar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Polițiștii aflați sub supravegherea parchetului urmează să stabilească împrejurările și cauzele care au dus la producerea tragediei, potrivit rmf24.pl.

Drumul a fost impracticabil timp de câteva ore, șoferii fiind redirecționați către rute ocolitoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Mercedes rupt în două, acul kilometrajului s-a oprit la 190 km/oră. Șoferul polonez a murit pe loc, în timp ce bucăți din mașină s-au împrăștiat pe 200 de metri