Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A preferat moartea, decât să rămână paralizat. Un bărbat din Anglia s-a sinucis, de frică să nu rămână invalid, în urma unui accident avut la beție

Un bărbat care și-a rupt ambele picioare după ce a intrat în stare de ebrietate într-o piscină, și-a luat viața din cauza temerii de a nu rămâne invalid pentru tot restul vieții.

de Redactia Observator

la 14.09.2022 , 22:51

Barry Douglas, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit mort în casa sa din Aldershot, Hampshire, pe 17 februarie. Prietenii luaseră legătura cu personalul care îl îngrijea, deoarece nu mai auziseră de el de câteva zile, potrivit The Sun.

Miercuri, 14 septembrie, o anchetă asupra morții sale condusă de medicul legist Christopher Wilkinson a concluzionat că acesta și-a luat viața. Cu patru luni înainte, în august 2021, bărbatul și prietena Claire Vickers au intrat în Aldershot Lido, un parc acvatic, la ora 2 dimineața după ce au băut și s-au dat pe un tobogan, lovindu-se grav. Barry consumase și cocaină.

Bărbatul și-a rupt ambele picioare în urma accidentului

Articolul continuă după reclamă

În urma acțiunii bărbatul și-a rupt ambele picioare, ceea ce înseamnă că nu a mai putut să-și continue slujba de șofer de stivuitor și a fost forțat să se mute într-o locuință specială, pentru a fi îngrijit, deoarece era în scaun cu rotile în timpul recuperării. După accident, Barry a avut o stare de spirit deplorabilă și i s-au prescris antidepresive.Avea și îngrijorări financiare din cauza faptului că acesta nu mai lucra și era îngrijorat că ar putea rămâne cu handicap.

„Era îngrijorat de bani, trecerea de la un salariu cu normă întreagă la ajutor pentru invalizi a fost o scădere mare în contul său financiar. Era disperat să se întoarcă la muncă, dar i s-a spus că ar putea dura doi ani pentru a fi din nou în formă și a existat îngrijorarea că el ar putea fi lăsat infirm”, a spus mama acestuia,  Ruth.

Barry era dependent de alcool, uneori bea de la 500 ml până la 1 litru de vodcă pe zi. De asemenea, era un consumator ocazional de cocaină și heroină. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » A preferat moartea, decât să rămână paralizat. Un bărbat din Anglia s-a sinucis, de frică să nu rămână invalid, în urma unui accident avut la beție