Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mamă şi fetiţa ei de 6 ani, spulberate de o mașină în Piața Traian din Ocna Sibiului. Traversau regulamentar, pe trecerea de pietoni

O mamă și fiica ei în vârstă de 6 ani au fost rănite, în această după-amiază, după ce au fost lovite în plin de o mașină pe o trecere de pietoni în Piața Traian din Ocna Sibiului, județul Sibiu.

de Redactia Observator

la 15.09.2022 , 12:36

O mamă şi fetiţa ei de 6 ani, spulberate de o mașină în Piața Traian din Ocna Sibiului. Traversau regulamentar, pe trecerea de pietoni - Arhiva / imagine ilustrativă

O femeie în vârstă de 32 de ani și fiica acesteia, în vârstă de 6 ani, au fost lovite, joi, pe o trecere de pietoni din orașul Ocna Sibiului, județul Sibiu. Mașina care le-a spulberat pe cele două era condusă de către un bărbat în vârstă de 68 de ani. 

"Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce traversau strada pe trecerea pentru pietoni, o femeie în vârstă de 32 de ani și fiica acesteia, în vârstă de 6 ani, au fost lovite de un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 68 de ani, toți trei localnici”, anunță IPJ Sibiu.

Mamă și fiică lovite pe trecerea de pietoni, la Ocna Sibiului

Articolul continuă după reclamă

Femeia și fetița au primit îngrijiri medicale, fata fiind transportată la spital conștientă, potrivit Mediafax. Conform ISU Sibiu, fetița este transportată la CPU Luther conștientă, policontuzionată, acuzând dureri abdominale, însoțită și de mamă care are un traumatism la picior.

În prezent, polițiștii sibieni efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs acest accident rutier.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » O mamă şi fetiţa ei de 6 ani, spulberate de o mașină în Piața Traian din Ocna Sibiului. Traversau regulamentar, pe trecerea de pietoni