Meniu
Search
x

Video "Sunt doi morţi, un copil e grav!". Imagini de coșmar după ce un Logan și un BMW s-au ciocnit pe un drum din Buzău

Doi oameni au murit, iar un copil este în stare critică după ce două mașini s-au ciocnit pe un drum din Buzău. S-a întâmplat după ce un şofer de 68 de ani nu a oprit la stop, a intrat într-o intersecţie, unde mașina lui a fost lovită în plin de un alt autoturism. Medicii n-au mai putut face nimic pentru şoferul vinovat şi femeia de lângă el. Un băiat de 11 ani, din cealaltă maşină, a fost dus la spital cu elicopterul. 

De Redactia Observator la 15.09.2022, 08:33
Vezi și

Sunt doi morţi, un copil e grav. 

Pentru copilul de 11 ani s-a cerut elicopterul. Medicii de la SMURD încearcă să-l ţină în viaţă până la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Capitală. Minorul se afla pe bancheta din spate a autoturismului care avea prioritate în intersecţie.

Mircea Eftenaru – Poliția Rutieră Buzău: Evenimentul rutier s-a produs datorită nerespectării semnificaţiei indicatorului oprire de către unul dintre conducătorii auto implicaţi.

Șoferul vinovat și pasagera din dreapta au murit pe loc

Pe acelaşi subiect

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din județul Prahova, care nu a oprit la stop. A fost lovit de mașina condusă de un bărbat de 33 de ani din Brăila. El şi soţia sa au scăpat doar cu câteva răni minore. Însă șoferul vinovat, dar şi pasagera din dreapta sa, o femeie, de 64 de ani, au murit pe loc. 

Vă daţi seama! Odată ce n-a stat la stop...se întâmplă! 

Nenorocirea s-a produs în localitatea Scutelnici, la intersecția dintre două drumuri județene. Este o zonă în care accidentele se întâmplă des, spun martorii.

Ar trebui denivelările alea.

Limitatoare de viteză?

Limitatoare de viteză. Să fie două ca să...

Din cauza la viteză, n-are limită la viteză, n-are stopuri de ajuns, e şosea cu prioritate.

După accident, traficul în zonă a fost deviat

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Sunt doi morţi, un copil e grav!". Imagini de coșmar după ce un Logan și un BMW s-au ciocnit pe un drum din Buzău

Breaking News

Eurodeputat german: România e Vestul Sălbatic în mijlocul Europei. Cine se opune la intrarea în Schengen

Eurodeputat german: România e Vestul Sălbatic în mijlocul Europei. Cine se opune la intrarea în Schengen