Antena Meniu Search
x

"Mi-am ucis copiii, dar nu sunt un monstru". O mamă, judecată de un tribunal din Anglia după ce şi-a omorât micuţii. Unul dintre ei avea pe trup 20 de răni de cuţit

Şi-a ucis cu sânge rece copiii, apoi a sunat la poliţie să îşi anunţe fapta. „Tocmai mi-am ucis cei doi copii”. Veronique John este judecată acum pentru crimă. În faţa judecătorului, femeia a susţinut că „nu este un monstru”.

de Monica Palade

la 25.06.2024 , 13:04

"Mi-am ucis copiii, dar nu sunt un monstru". O mamă, judecată de un tribunal din Anglia după ce şi-a omorât micuţii. Unul dintre ei avea pe trup 20 de răni de cuţit - Staffordshire Police

Femeia și-a ucis fiica de șapte ani, Elizabeth, și fiul de 11 ani, Ethan, pentru că nu dorea ca soțul ei să-i aibă, au declarat procurorii de la Curtea din Nottingham. La audieri, instanţa a aflat că pe trupul băieţelului erau 20 de răni, în timp ce copila s-a ales cu leziuni cerebrale. Apoi, femeia a plecat îmbrăcată doar în halat la o spălătorie auto pentru a-l înjunghia în stomac şi pe partenerul ei, Nathan John.

Şi-a ucis cu sânge rece copii

Apoi s-a întors acasă şi a sunat la poliţie. Când oamenii legii au ajuns la casa ei, femeia le-a spus: „Dacă aveţi o armă, împușcaţi-mă. Nu sunt un monstru - avea de gând să îi ia”.

Articolul continuă după reclamă

Cu o zi înainte de atacurile fatale, femeia fusese arestată pentru că și-a agresat soțul cu o bucată de lemn în timp ce copiii lor se pregăteau de culcare. Ea l-ar fi suspectat că are o aventură. "Ceea ce s-a întâmplat pe 11 iunie nu a ieșit din senin. Tensiunea a crescut în zilele dinainte. În acea zi, ea tocmai a erupt, și-a ucis copiii și l-a atacat pe Nathan", a spus procurorul de caz. Ulterior, mama şi-a ucis micuţii la câteva ore după ce a făcut o căutare „înfricoșătoare” pe internet, întrebând „Poate fi acuzat un străin de crimă în Marea Britanie?”, a mai spus anchetatorul, potrivit Sky News.

Pe acelaşi subiect

Ethan a fost declarat mort după ce a fost găsit într-un dormitor cu o rană la gât de 17 cm lungime, în timp ce Elizabeth a fost descoperită în sufragerie, cu un traumatism la cap și trei răni prin înjunghiere, inclusiv în stomac.

Juriului i s-a spus că o vecină a auzit „țipete și plânsete ascuțite care au durat puțin” cu câteva minute înainte ca Veronique John să meargă la spălătoria auto unde soțul ei a stat noaptea.

„Nu am vrut ca soțul meu să-mi ia copiii. Este ceva la care mă gândeam de multă vreme – să mă sinucid și să ucid copii. Dacă nu îmi oferiți pedeapsa cu moartea, nu am nimic altceva de spus. Am făcut-o pentru că îmi iubesc copiii - pentru a-i proteja”. Procesul continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Mapamond » "Mi-am ucis copiii, dar nu sunt un monstru". O mamă, judecată de un tribunal din Anglia după ce şi-a omorât micuţii. Unul dintre ei avea pe trup 20 de răni de cuţit