Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Strigăte, urlete. Nu sare nimeni de plăcere". Filmul incidentului șocant din Târgu Mureş. Tânăra de 26 de ani s-a aruncat în gol pe jumătate dezbrăcată

Anchetă cu multe semne de întrebare la Târgu Mureş. Poliţiştii încearcă să afle cum o tânără de 26 de ani a căzut în gol, de la mansarda unui bloc, şi s-a prăbuşit cu un etaj mai jos pe un balcon. Victima a fost salvată la timp de pompieri, dar ar putea rămâne cu sechele din cauza rănilor grave. Primul suspect deja a fost reţinut - partenerul acesteia care se afla cu ea în apartamentul de unde fata s-a prăbuşit. Acesta e acuzat pentru tentativă de omor. 

de Redactia Observator

la 24.06.2024 , 21:10

Acesta este momentul dramatic în care tânăra de 26 de ani este coborâtă de pe balconul unde se prăbuşise. Cu ultimele puteri, reuseşte să se ţină de gâtul pompierului.

Cu puţin timp înainte de miezul nopţii, fata se certase cu partenerul ei cu 12 ani mai mare. Cei doi se aflau într-un penthouse dintr-un cartier rezidenţial din Târgu Mureş.

"Vecinul nu era acasă, proprietarul apartamentului de la 6. A rugat un prieten, că are un câine, să aibă grijă de câine. Şi prietenul a mai invitat o domnişoară", a declarat un vecin.

Vezi și

Filmul incidentului șocant din Târgu Mureş

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, spiritele s-au încins, povestesc oamenii din bloc.

"Pe mine m-a trezit din somn la 12 fără ceva o bubuitură puternică, strigăte, urlete", au povestit vecinii.

Locatarii au sunat îngroziţi la 112 şi la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi pompieri. Aceştia au găsit-o pe tânără pe jumătate dezbrăcată. Căzuse în gol, de la etajul 6, pe balconul de la etajul 5.

"Fata era pe balcon acolo, doar cu un tricou pe ea. Nu sare nimeni de plăcere. A fost ameninţată în vreun fel",  spun vecinii. 

Imediat după incident, bărbatul a încercat să fugă. Poliţiştii l-au încătuşat şi l-au reţinut pentru tentativă de omor. Tânăra s-a rănit grav la bazin. Victima este internată la terapie intensivă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » "Strigăte, urlete. Nu sare nimeni de plăcere". Filmul incidentului șocant din Târgu Mureş. Tânăra de 26 de ani s-a aruncat în gol pe jumătate dezbrăcată