Meniu
Search
x

"Mi-aș fi dorit să mor în locul ei". Durere imensă după moartea unei fetițe de 7 ani, spulberată de un polițist cu barcă cu motor

Jonada Avdia, în vârstă de 7 ani a murit după ce un polițist ar fi lovit-o cu barca cu motor pe plaja Potami din sudul Albaniei, scrie Mirror.co.uk.

De Redactia Observator la 06.08.2022, 11:41

Jonada Avdia, în vârstă de 7 ani, înota la aproximativ 15 metri de țărm când ar fi fost lovită de o barcă cu motor manevrată de un polițist aflat în afara programului. Suspectul ar fi condus ambarcațiunea mult prea aproape de țărm, când a pierdut controlul și a lovit-o pe fetiță. 

„Mi-aș fi dorit să mor eu în locul ei”, a declarat tatăl îndurerat. Într-un mesaj postat pe social media, învățătoarea micuței a transmis că „albanezii deplâng moartea Jonadei, în timp ce pentru tine, criminal de copii și visuri, nu va exista mormânt. Dreptatea în numele Jonadei trebuie să fie și va fi decisă de albanezi”.

Moartea copilei a iscat un val de proteste masive în întreaga țară, manifestanții cerând demisia premierului și al guvernului. 

Sute de lumânări și flori în memoria micuței victime au fost depuse în locul în care s-a petrecut tragedia, dar și pe treptele Guvernului. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » "Mi-aș fi dorit să mor în locul ei". Durere imensă după moartea unei fetițe de 7 ani, spulberată de un polițist cu barcă cu motor