Antena Meniu Search
x

"Mi-au smuls inima din piept". Mamă a 11 copii, spulberată într-un accident tragic, la 15 ani după ce fiul îi murise în braţe, în UK

O femeie din Marea Britanie a murit tragic, într-un accident de maşină, lăsând în urmă 11 copii. Una din fiicele sale îşi plânge mama pe veci pierdută, consolându-se cu gândul că se află acum în ceruri, alături de micul Adam. Copilul şi-a dat ultima suflare în braţele mamei, în 2006, după ce a căzut de pe schele. Incidentul a avut loc la doar câteva săptămâni după ce englezoaica a dat naştere unui bebeluş mort.

de Redactia Observator

la 24.10.2021, 18:48

Paula, fotografiată alături de unul din cei 11 copii ai săi, Steven
Paula, fotografiată alături de unul din cei 11 copii ai săi, Steven - Newcastle Chronicle via Mirror

Paula Tiffin a murit la două zile după ce o mașină în care era pasageră s-a izbit de un zid. Accidentul a avut loc în timp ce femeia în vârstă de 52 de ani era urmărită de polițiştii din oraşul Washington din Marea Britanie. Rănile grave i-au fost fatale, relatează The Sun. Șoferul, pe nume Bradley Webb, conducea cu o viteză mult prea mare, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin în gardul de beton.

Femeia a ajuns "într-o lume mai bună", alături de copiii săi decedaţi

Fiica victimei, Amie (29 de ani), îşi plânge acum mama pierdută pe veci şi spune că se consolează cu gândul că aceasta a ajuns într-o lume mai bună, alături de iubitul ei fiu, Adam. Copilul s-a stins din viaţă în 2006, după ce s-a prăbuşit în gol aproape 8 metri, de pe o schelă amplasată în apropierea locuinţei. "Era atât de puternică! A trăit pentru copiii ei, dar nu a trecut niciodată peste ce i s-a întâmplat lui Adam. I-a distrus complet viața", a mărturisit Amie, în lacrimi. Tragedia morţii lui Adam, care şi-a dat ultima suflare în braţele mamei, a venit la doar câteva săptămâni după ce fiica Paulei, Angel, s-a născut fără puls. În 2006, femeia povestea: "Parcă mi-au smuls inima din piept. Am pierdut doi copii într-o lună și nu știu cum voi face față."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » "Mi-au smuls inima din piept". Mamă a 11 copii, spulberată într-un accident tragic, la 15 ani după ce fiul îi murise în braţe, în UK