Antena Meniu Search
x

Minunea primită de doi părinți, după ce copiii lor au murit într-un accident de mașină, în SUA: "Parcă ne-ar fi trimis un mesaj"

Părinții a doi copii uciși într-un accident de mașină îngrozitor așteaptă un alt copil, care urmează să fie născut chiar de ziua de naștere a micuței decedate în accident.

de Redactia Observator

la 09.10.2022, 14:40

Copiii au fost uciși într-un accident de mașină, de un șofer care transporta droguri
Minunea primită de doi părinți, după ce copiii lor au murit într-un accident de mașină, în SUA - Adam Saunders

Rhiannon Lucas și partenerul Adam Saunders și-au văzut familia distrusă când un șofer care transporta droguri, Martin Newman, s-a izbit de mașina lor pe M4, lângă Newport, când se întorceau acasă de la o zi de naștere, relatează Mirror.

Gracie-Ann Lucas, în vârstă de patru ani, și fratele Jayden-Lee, de trei ani, au murit la câteva zile unul de celălalt. Mama lor, în vârstă de 25 de ani, a suferit răni grave.

 „După toate lucrurile prin care am trecut, asta e ceva ne dă speranță. Evident, nu îi vom uita niciodată pe Jayden și Gracie, ne vom aminti mereu de momentele frumoase alături de ei. Așteptăm cu nerăbare. E un lucru minunat, care se întâmplă după tot ceea ce am trăit”, a declarant Adam, în vârstă de 27 de ani, tatăl vitreg al micuților.

Bebelușul s-ar putea naște chiar de ziua micuței moarte în accident

Pe acelaşi subiect

Cuplului i s-a spus că data posibilă în care ar putea să nască este 10 aprilie 2023, care ar fi fost cea de-a șasea aniversare a micuței Gracie-Ann.

„Este soarta. Pentru ca data să fie de ziua lui Gracie, parcă ne-ar fi trimis un mesaj. Eu și Rhiannon mergem des la mormânt. Deși au plecat, sunt încă în inimile noastre și, în ceea ce ne privește, Gracie și Jayden au un frate sau o soră mai mică. Știm că ne privesc de sus și știam că ne aud”, a adăugat Adam.

Martin Newman, în vârstă de 41 de ani, ar fi consumat alcool și a luat cocaină înainte de a se urca la volan și a fost condamnat la nouă ani și patru luni de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Minunea primită de doi părinți, după ce copiii lor au murit într-un accident de mașină, în SUA: "Parcă ne-ar fi trimis un mesaj"