Antena Meniu Search
x

Video Misiune de salvare impresionantă în SUA, după ce un bărbat a căzut 20 de metri într-o prăpastie. Momentul dramatic, filmat: "Nu-ți dau drumul. Te-am prins"

Misiune de salvare impresionantă în California. Un bărbat a fost salvat de la moarte după ce a căzut aproximativ 20 de metri de pe marginea unui drum de lângă podul Golden Gate. Întregul moment dramatic a fost filmat. 

de Redactia Observator

la 02.04.2024, 17:06

Misiune de salvare impresionantă în SUA, după ce un bărbat a căzut 20 de metri într-o prăpastie. Momentul dramatic, filmat
Misiune de salvare impresionantă în SUA, după ce un bărbat a căzut 20 de metri într-o prăpastie. Momentul dramatic, filmat - Sonoma Sheriff's Office

Videoclipul dramatic arată momentul în care bărbatul a fost salvat cu un elicopter, după ce a căzut la aproximativ 20 de metri de pe o potecă de lângă podul Golden Gate din California. În imagini se vede cum bărbatul se chinuie să stea agățat de o stâncă, până când salvatorii au ajuns la el, potrivit New York Post.

Salvat de la moarte, în SUA

Pompierii au solicitat un elicopter, după ce aceștia nu au reșit să ajungă la bărbat. Victima „era la aproximativ 20 de metri mai jos de potecă și se agăța de stânci", au declarat autoritățile într-un comunicat.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Momentul dramatic când bărbatul este salvat de pe stâncă de un pompier a fost surprins de cameră. Speriat și desculț, bărbatul s-a agățat strâns de salvatorului lui, care a încercat să-l liniștească. 

„Hei, nu-ți da drumul, omule! Nu-ți da drumul, bine? Te-am prins​”, este auzit salvatorul țipând în videoclip.

Deocamdată, victima nu a fost identificată și nici nu se cunoaște starea în care se află, dar nici cum s-a produs incidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Misiune de salvare impresionantă în SUA, după ce un bărbat a căzut 20 de metri într-o prăpastie. Momentul dramatic, filmat: "Nu-ți dau drumul. Te-am prins"