Antena Meniu Search
x

Foto Mister în jurul morților suspecte a șase tinere: Toate au fost găsite în aceeași zonă, pe o rază de câțiva kilometri, într-un interval de trei luni, în SUA

Morți învăluite în mister pentru șase femei. Toate aveau sub 40 de ani și au fost găsite într-o zonă împădurită din Portland, Oregon, SUA, în mai puțin de trei luni, pe o rază de câțiva kilometri. Nu se știe în acest moment dacă există o legătură între decesele și disparițiile femeilor.

de Monica Palade

la 04.06.2023, 12:21

Acestea au fost descoperite în perioada 19 februarie – 7 mai. Cazurile sunt investigate de Biroul de Poliție din Portland și de birourile șerifului din Multnomah, Polk, Clark și Clackamas.

Șase tinere moarte în condiții suspecte

Două dintre cadavre au fost găsite în aceeași zi și alte două au fost găsite la mai puțin de 4 kilometri distanță unul de celălalt. Primul cadavru a fost descoperit pe 19 februarie, când polițiștii din Portland au fost chemați într-o zonă împădurită din Pleasant Valley. Victima a fost indetificată ca fiind Kristin Smith, 22 de ani, care a fost dată dispărută pe 22 decembrie.

Câteva luni mai târziu, pe 25 mai, un medic legist a confirmat că rămășițele îi aparțineau fetei, dar cu toate acestea, cauza morții ei nu a fost încă determinată. Investigația privind modul în care a murit este în desfășurare.

Pe acelaşi subiect

Poliția și pompierii au găsit-o pe a doua victimă, JoAnna Speaks, în vârstă de 32 de ani, moartă într-un hambar din comitatul Clark, pe 8 aprilie. Acesta era situat pe o proprietate abandonată din Ridgefield, Washington, la aproximativ 35 kilometri nord de Portland, scrie The Sun.

Potrivit medicului legist, Speaks a murit în urma unei lovituri puternice la cap și gât. Moartea ei este consideratp drept crimă. Câteva zile mai târziu, pe 24 aprilie, cadavrul lui Charity Lynn Perry, în vârstă de 24 de ani, a fost descoperit într-un canal din Multnomah. Moartea tinerei a fost considerată suspectă. Oamenii legii au spus că femeia era văzută frecvent în centrul orașului Portland.

O a doua femeie care nu a fost încă identificată a fost găsită moartă în aceeași zi cu Perry. Corpul ei a fost descoperit la mai puțin de 4 kilometri de locul unde polițiștii au găsit primele rămășițe din seria morților misterioase. Despre femeia cu vârsta cuprinsă între 25 și 40 de ani se crede că este amerindiană sau născută în Alaska, avea părul negru, de lungime medie și două cicatrici mari pe piciorul stâng.

Cea de-a cincea victimă, Bridget Leann Ramsey Webster, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită cu puțin timp înainte de ora 14.30 pe 30 aprilie, pe Harmony Road în Polk. Oficialii investighează moartea ei ca fiind suspectă.

Cel mai recent cadavru găsit a fost cel al lui Ashley Real, în vârstă de 22 de ani, care a dispărut pe 27 martie, după ce a fost văzută ultima dată plecând dintr-un fast-food din Portland. Un bărbat a sunat la poliție pe 7 mai, după ce i-a observat rămășițele într-o zonă dens împădurită din Eagle Creek. Real a fost identificată pe 31 mai și moartea ei este investigată ca fiind suspectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Mister în jurul morților suspecte a șase tinere: Toate au fost găsite în aceeași zonă, pe o rază de câțiva kilometri, într-un interval de trei luni, în SUA