Antena Meniu Search
x

Video Crimă macabră în București: Femeie găsită moartă într-un apartament din Sectorul 4. Tânăra se afla în lada patului, într-un sac de plastic

Descoperire macabră în Bucureşti. O femeie de aproximativ 30 de ani a fost găsită fără suflare, într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei. Cadavrul se afla într-un sac de plastic, ascuns în lada patului.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 04.06.2023, 07:18

Vezi și

Alarma s-a dat dat ieri după-amiază.

Bogdan Dinu - reporter Observator: Descoperirea macabră a fost făcută de proprietarul apartamentului. După ce nu a reuşit să intre în contact cu femeia vreme de două săptămâni, a decis să deschidă uşa apartamentului cu cheia de rezervă. A găsit-o mai apoi pe victimă intr-un sac, în dormeza patului.

Găsită moartă în lada patului

Cadavrul femeii se afla într-o stare avansată de putrefacţie. Vecinii au simţit în ultima vreme un miros puternic în scara blocului, însă nimeni nu s-a găndit că în interior ar putea fi un cadavru.

Vecini: A venit şi a descoperit că miroase ceva foarte urât în casă.

Femeia se mutase în urmă cu trei luni în chirie, împreună cu partenerul său, care este şi principalul suspect în acest caz. După ce şi-ar fi omorât concubina, a băgat-o într-un sac de plastic şi a ascuns cadavrul în lada patului. A fugit mai apoi de la locul crimei, iar acum este de negăsit. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, care vor stabili cum s-a petrecut totul, dar şi cine este cu adevărat vinovat de teribila crimă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Crimă macabră în București: Femeie găsită moartă într-un apartament din Sectorul 4. Tânăra se afla în lada patului, într-un sac de plastic