Antena Meniu Search
x

Galerie foto Misterul femeii tranșate și aruncate într-un parc din Paris, pe cale să fie rezolvat? Anchetatorii lipesc bucățile de puzzle lipsă

La zece zile de când anchetatorii au reușit să o identifice pe femeia tranșată, găsită în mai mulți saci de gunoi, în parcul Buttes-Chaumont, din arondismentul 19, din Paris, misterul crimei pare să fie pe punctul de a fi rezolvat.

de Monica Palade

la 24.02.2023, 17:43

Assia Matoug, 46 de ani, a dispărut de acasă pe 31 ianuarie. A fost ultima dată când a fost văzută de familia sa. Șase zile mai târziu, soțul îi anunța dispariția, lucru care li s-a părut suspect anchetatorilor. De ce a avut nevoie de atâtea zile ca să spună că partenera sa, mamă a trei copii, lipsește de acasă.

Mister pe cale să fie rezolvat?

Joi, polițiștii Brigăzii criminale din Paris l-au arestat pe soțul victimei, Youcef Matoug. În această aventură misterioasă și sordidă care a început cu o dispariție, trupul acestei femei de 46 de ani a fost găsit dezmembrat pe 13 februarie în popularul parc Buttes-Chaumont, din arondismentul 19 al Parisului. Pe 17 februarie, a fost deschisă o anchetă penală pentru „omor, atentat la integritatea unui cadavru și ascundere a unui cadavru”.

Anchetatorii i-au citat din nou, joi, pe tatăl și cei trei copii ai cuplului în vârstă de 8, 14 și 16 ani. La sosire, bărbatul de 40 de ani a fost luat în custodie, în timp ce cei mai mici copii ai cuplului au fost audiați, dar în calitate de martori. Toți au părăsit seara sediul poliției judiciare din Paris. Cel mai mare dintre copii a fost plasat pentru scurt timp în custodia poliției, în timp ce poliția a verificat anumite declarații înainte de a fi eliberat.

Pe acelaşi subiect

În cadrul anchetei, poliția a pus sub semnul întrebării neconcordanțele din povestea soțului Assiei Matoug, care a raportat dispariția soției sale pe 6 februarie, deși femeia dispăruse încă din 31 ianuarie, cu o săptămână mai devreme.

Youcef Matoug a justificat această întârziere, explicând că soția sa „obișnuia să meargă la piețele de lichidare pentru a cumpăra haine și a le revinde”, motiv pentru care nu era îngrijorat. Apoi a susținut că a căutat-o la Paris. Polițiștii au reușit însă să afle că bărbatul nu a plecat la Paris și că nici nu a sunat-o, contrar celor susținute.

Potrivit informațiilor culese de anchetatori, Assia părăsea extrem de rar apartamentul situat la etajul unsprezece, ceea ce explică de ce puțini oameni din cartier o cunoșteau. Când i-au văzut fotografia, localnicii chiar au sugerat că ea nu locuiește acolo. „Locuiesc aici de cincisprezece ani, nu am văzut-o niciodată!”, a spus un vecin pentru Le Parisien. Assia își petrecea de fapt timpul pe canapeaua din sufragerie. Pe 30 ianuarie, toată familia a mâncat pizza. Doar Assia lipsea. În această zi, copiii și-au văzut mama în viață pentru ultima oară.

Pe 13 februarie, lucrătorii de întreținere a spațiilor verzi au descoperit un trunchi uman, tăiat de la piept până la genunchi, ascuns într-un sac de gunoi într-un loc îndepărtat din popularul parc Buttes-Chaumont. Modelele florale de pe blugi sugerau că este vorba despre o femeie. Trunchiul nu prezenta urme de sânge, de parcă ciopârțirea ar fi fost făcută chirurgical de un profesionist. Capul și restul cadavrului au fost găsite a doua zi în același parc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Misterul femeii tranșate și aruncate într-un parc din Paris, pe cale să fie rezolvat? Anchetatorii lipesc bucățile de puzzle lipsă