Antena Meniu Search
x

I-a jurat iubire veşnică, dar l-a omorât din gelozie. O femeie şi-a ucis soțul, crezând că are o amantă. L-a pus în saci şi l-a aruncat într-un râu din Italia

Liniştea unui oraş din Italia a fost spulberată de o întâmplare care a şocat o întreagă comunitate. O femeie de 70 de ani a fost arestată, fiind acuzată de crimă, după ce soțul ei de 72 de ani a fost găsit tranşat.

de Redactia Observator

la 01.09.2022, 17:07

O femeie şi-a ucis soțul, crezând că are o amantă
O femeie şi-a ucis soțul, crezând că are o amantă - Twitter @giuseppe_alto

Bucăți din cadavrul bărbatului, Shefki Kuri, au fost găsite luna trecută în mai multi saci de gunoi de culoare neagră, într-un râu din oraşul Rovingo, din nordul peninsulei. 

În urma anchetei, politiştii au arestat-o luni pe sotia victimei, Nadire Kurti, în vârstă de 70 de ani, femeia fiind considerată principalul suspect în cazul mortii italianului, scrie Corriere del Veneto.

Cei doi soti au nationalitate albaneză, însă locuiau în Italia de mai bine de 30 de ani. Potrivit presei locale, femeia ar fi recunoscut că ea a comis crima şi a explicat în detaliu ce a făcut-o să recurgă la un asemenea gest. 

Femeia a povestit că era convinsă de faptul că sotul ei o înşela şi că ar fi avut şi o amantă pentru care urma să o părăsească. În realitate, omenii legii au stabilit că aceste lucruri nu se confirmă. Bărbatul nu avea o relatie cu o altă femeie, ba mai mult cea mai mare parte din timp şi-o petrecea alături de cea care l-a omorât, propria sotie. 

Pe acelaşi subiect

Ucis de cea care i-a jurat iubire veşnică

Femeia a fost arestată și plasată sub supraveghere la un spital de psihiatrie, existând suspiciuni cu privire la discernământul ei.

Descoperirea macabră a fost făcută de angajatii unei companii de utilităti publice care u descoperit mai multi saci negri care contineau bucati dintr-un cadavru. Initil aceştia au găsit un picior, apoi pe rând alte părti ale corpului. Capul bărbatului nu a fost încă găsit. 

Familia i-a anunțat dispariția abia pe data 1 august, după ce începuseră să fie găsite părți din cadavru, însă nu fusese stabilită identitatea. În timpul investigațiilor lor, carabinierii au descoperit urme de sânge în casa cuplului. Acuzata a recunoscut că și-a ucis soțul în locuința lor după care l-a dezmembrat în baie și a aruncat sacii de gunoi în râu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » I-a jurat iubire veşnică, dar l-a omorât din gelozie. O femeie şi-a ucis soțul, crezând că are o amantă. L-a pus în saci şi l-a aruncat într-un râu din Italia