Antena Meniu Search
x

Misterul morţii unui român găsit cu o Biblie asupra sa. Omul se află de trei ani la o morgă, în Italia

Un român rămas neidentificat se află de trei ani în congelatorul Institutului de Medicină Legală din Milano, Italia.

de Monica Palade

la 16.09.2021, 06:56

Bărbatul a fost găsit spânzurat de un stâlp, cu mai multe fracturi la faţă şi torace, şi cu o Biblie şi mai multe foi cu citate în limba română. Din păcate, omul nu avea niciun act de identitate asupra lui.

Se crede că ar putea fi Vasile, un inginer român din Iaşi, de aproximativ 50 de ani, ajuns într-o situație grea după ce ar fi făcut închisoare pentru că şi-a ucis mama, informează stiridiaspora.ro. Bărbatul își făcea veacul prin Milano, nu departe de zona unde ar fi fost găsit și despre care nu se mai știe nimic de aproximativ patru ani.

Mort de luni bune

Cadavrul românului a fost descoperit pe 1 iulie 2018, într-o zonă împădurită adiacentă străzii Campazzino din Milano, după ce mai multe persoane au observat o frânghie atârnând de un stâlp. Când s-au apropiat să taie frânghia, craniul se desprinsese de trup. Se crede că omul ar fi stat acolo câteva luni bune până să fie găsit. Bărbatul avea asupra sa o borsetă în care se aflau o Biblie şi foi conţinând fragmente din Sfânta Scriptură, în limba română.

Pentru a încerca să descifreze mister morții bărbatului, anchetatorii au decis publicarea fotografiilor bibliei și a pungii găsite pe umărul scheletului în speranța că cineva le va recunoaște. Potrivit specialiştilor, bărbatul ar avea între 32 și 52 ani și înălțime de 154-166 cm. Păr brun deschis de 1-2 cm lungime, chelie în apropierea porțiunii superioare și anterioare a capului. Barba și mustața prezente și aproximativ un cm lungime.

Când a fost găsit purta un sacou albastru închis, cu nasturi în față, în față, în partea stângă în interior, o etichetă cu cuvintele „Piacenza cashmere”, iar în partea dreaptă în interior, o etichetă cu cuvintele „Luca D'Altieri”, un tricou de culoare deschisă cu mâneci lungi, pe spate, pe cusătura interioară a gâtului, o etichetă cu cuvântul „Clique“; pe manșonul stâng, cusături reproducând cuvintele „BMW Motorrad Club Visconteo” și reprezentând un logo în formă de motocicletă; Era îmbrăcat cu pantaloni lungi de costum, din material de culoare închisă, curea din piele verde, măsurând 90/105 cm, mănuși din material negru asemănător cu lâna și cizme din piele de căprioară închisă, numărul 41. Pe lângă aceste efecte, corpul neidentificat prezintă o strungă între incisivii superiori și inferiori, fracturi precedente ale oaselor nazale, fractur a 3 metacarpiene mâna stângă, fracturi în partea stângă a toracelui coaste 4, 5, 6 și 7, fracturi vertebre 2 și 3 lombare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Misterul morţii unui român găsit cu o Biblie asupra sa. Omul se află de trei ani la o morgă, în Italia