Antena Meniu Search
x

Galerie foto Moarte fulgerătoare a unei mame. A făcut infarct în timpul unei conferinţe online, sub privirile fiicei sale. Britanica, plânsă acum de rude şi prieteni

O tragedie a îngenunchiat o familie din Marea Britanie, după ce o femeie de 43 de ani a murit în timpul unei conferinţe online pe care o susţinea alături de colegii săi. La întreaga scenă a participat şi fiica de nouă ani a femeii, care a încercat să îşi salveze mama, însă fără niciun rezultat.

de Redactia Observator

la 14.01.2022, 10:21

Nicola Madden se afla la o conferinţă online atunci când brusc i s-a făcut rău. Potrivit anchetatorilor, aceasta a suferit un atac de cord. Împietrită, fiica femeii care a asistat la întreaga scenă a încercat din răsputeri să îşi salveze mama, dar nu a reuşit sub nicio formă să o readucă la viaţă, scrie The Mirror.

Copila şi-a sunat tatăl, pe Stuart McDougall, pentru a-l anunţa că femeia a murit, dar a fost prea târziu pentru ca cineva să mai intervină şi să o salveze pe femeia care lucra ca funcţionar public în Waterloo, Merseyside. 

O moarte care a şocat o întreagă comunitate

"A ajutat foarte multă lume. Am fost îpreună aproape 20 de ani şi împreună avem o fiică de ouă ani. Ne-am despărţit, dar rămăsesem în continuare prieteni foarte buni. Majoritatea nici nu se gândesc la asta. Totuşi este dureros. Nimeni nu ar putea spune ceva rău despre ea. Ea a lucrat în multe locuri de-a lungul anilor, așa că sunt o mulțime de oameni în toate aceste locuri de muncă diferite care au spus cât de mult le este dor de ea. Este greu să transpun lucrurile în cuvinte. Ea a fost doar un personaj bun pe care toată lumea l-a plăcut cu adevărat", a spus tatăl fetei şi fostul soţ al femeii.

O pagină de donaţii a fost creată în memoria ei și s-au strâns 4.000 de lire sterline în doar 24 de ore. „Suma de bani strânsă spune multe. Nimeni nu se așteaptă să moară la 40 de ani. Nimeni nu îşi face planuri să puneă bani pentru înmormântare la 40 de ani, așa că acesta este un ajutor masiv", a spus fostul soţ al femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Moarte fulgerătoare a unei mame. A făcut infarct în timpul unei conferinţe online, sub privirile fiicei sale. Britanica, plânsă acum de rude şi prieteni