Antena Meniu Search
x

Moarte subită în Spania: O femeie a murit după ce a inhalat vaporii toxici ai unui produs de curăţenie. Familia dă în judecată compania producătoare

O femeie din Spania, a murit după ce a suferit o insuficiență respiratorie severă în urma inspiraţiei vaporilor unui agent de curățare al chiuvetei, pe data de 22 aprilie, relatează Mirror.

de Aura Trif

la 27.04.2023, 19:22

- Mirror

Angela Gil îşi cumpărase produsul de curăţenie de la un magazin obișnuit. Își începuse dimineața ca de obicei, făcând mai multe treburi casnice, printre care desfundarea chiuvetei din bucătărie. Dar, pe măsură ce a turnat produsul în chiuvetă, acesta i-a provocat un fel de reacție chimică care s-a dovedit a fi mortală.

În timp ce Angela a inspirat vaporii toxici, se pare că a început să aibă probleme cu respirația. Ea a ieșit în grabă din apartamentul ei și a încercat să obțină ajutor de la vecini, care, din păcate, nu erau acasă în acel moment, relatează presa locală.

Un timp mai târziu, unul dintre vecinii ei care se întorcea acasă ar fi găsit-o prăbușită lângă lift. Vecinul a alertat serviciile de urgență și a încercat să o salveze, dar fără reuşită. Paramedicii au sosit curând, dar nu s-a mai putut face nimic. Au dus-o imediat la un spital din apropiere, unde a fost declarată moartă la scurt timp.

Autopsia a confirmat decesul din cauza inhalării substanței toxice

Familia Angelei ia în considerare acum o acțiune în justiție împotriva companiei responsabile cu fabricarea produsului. Ei spun că nu vor ca o altă persoană nevinovată să sufere o moarte tragică, așa cum a făcut Angela.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Moarte subită în Spania: O femeie a murit după ce a inhalat vaporii toxici ai unui produs de curăţenie. Familia dă în judecată compania producătoare