Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Modalitatea prin care o studentă câştigă 20.000 de euro pe lună vânzând poze făcute cu propriul iPhone. "Companiile caută conţinut autentic"

Jade, o studentă talentată la fotografie, a găsit o modalitate surprinzătoare de a câştiga peste 20.000 de euro pe lună. Tot ce are nevoie este propriul iPhone.

de Redactia Observator

la 16.08.2024 , 15:51

Modalitatea prin care o studentă câştigă 20.000 de euro pe lună vânzând poze făcute cu propriul iPhone. "Companiile caută conţinut autentic"
Modalitatea prin care o studentă câştigă 20.000 de euro pe lună vânzând poze făcute cu propriul iPhone. "Companiile caută conţinut autentic" - TikTok

Succesul ei a făcut furori pe TikTok, unde își împărtășește experiența și sfaturile. Printr-o serie de videoclipuri, Jade a dezvăluit modul în care oricine poate monetiza imaginile făcute cu propriul telefon fără a fi nevoie de echipamente costisitoare, scrie Il Messaggero.

Câştigă peste 20.000 de euro pe lună din poze făcute cu telefonul

Într-unul dintre cele mai populare videoclipuri ale sale, Jade a explicat că unele companii caută în mod constant conținut vizual autentic și original pe care să îl folosească în campaniile lor de marketing și publicitate.

Articolul continuă după reclamă

Fotografiile spontane făcute cu un telefon, pe care mulți oameni le-ar putea considera neprofesionale, sunt exact ceea ce au nevoie aceste companii pentru a se conecta cu adevărat cu publicul.

Pe acelaşi subiect

Cum procedează Jade

Studenta folosește platforme precum Shutterstock și Adobe Stock pentru a-și încărca fotografiile și spune că procesul este de obicei gratuit. Cu toate acestea, succesul ei nu se datorează doar calității imaginilor sale, ci și abordării sale strategice.

Jade petrece aproximativ 20 de minute pentru fiecare imagine pentru a o edita şi pentru a o eticheta în mod corect, prin cuvinte cheie cât mai precise. 

Acest ultim pas, potrivit acesteia, este crucial pentru creșterea vizibilității imaginilor și, prin urmare, a vânzărilor. Una dintre cele mai de succes fotografii ale ei este o vedere panoramică a Monterey, California, care a fost descărcată de peste 4.000 de ori și a generat peste 26.000 de euro în ultimii doi ani.

„Totuși, a fost o fotografie foarte frumoasă, ceea ce a făcut-o cu adevărat să se vândă a fost etichetarea”, a recunoscut Jade, subliniind importanța optimizării imaginilor astfel încât acestea să apară în căutările pe platformele de stoc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Mapamond » Modalitatea prin care o studentă câştigă 20.000 de euro pe lună vânzând poze făcute cu propriul iPhone. "Companiile caută conţinut autentic"