Antena Meniu Search
x

Video Mirel, studentul criminal din Timişoara, vrea acasă. Ce motiv a invocat avocata tânărului pentru a obţine arest la domiciliu

Tânărul student la Facultatea de Medicină din Timişoara, care în 22 martie şi-a ucis iubita, studentă şi ea la aceeaşi facultate, a cerut să fie plasat în arest la domiciliu. Judecătorii de la Tribunalul Timiş i-au prelungit, însă, cu 30 de zile, arestarea preventivă.    

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 10:07

Vezi și

Mirel, studentul de 23 de ani, care şi-a ucis iubita cu zeci de lovituri de cuţit, a fost adus ieri în faţa magistraţilor pentru prelungirea arestului preventiv. 

Flancat de poliţişti şi cu faţa acoperită de o glugă neagră, individul nu a răspuns întrebărilor reporterilor. Acesta ar fi avut deja o întâlnire cu un psihiatru, însă nu se ştie încă dacă agresorul a avut discernământ sau nu în momentul teribilei crime. Mai mult, pentru a nu rămâne mult în spatele gratiilor, avocata acestuia a cerut arest la domiciliu, pe motivul unei probleme medicale din copilărie.

Ce arată raportul IML în cazul crimei de la Timişoara

Studenta la medicină a fost ucisă de iubitul ei cu o furie greu de explicat. Băiatul a lovit-o de zeci de ori, cu un cuţit. În timp ce fata a făcut tot ce a putut să se apere. Violenţa tănărului, şi el student la Medicină şi Teologie, i-a surprins şi pe anchetatori. 

Urmele de sânge şi chiar de piele de sub unghii arată faptul că Andreea s-a zbătut până în ultima clipă pentru viaţa ei şi chiar a luptat cu agresorul. Nu a avut nicio şansă pentru că furia bărbatului a fost atât de mare încât i-a aplicat zeci de lovituri de cuţit, aproape toate la nivelul gâtului - 28 la număr - şi încă trei în torace, ultimele fiindu-i fatale confort raportului IML. 

Până şi anchetatorii au fost îngroziţi când şi-au dat seama că tânăra era aproape decapitată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Mirel, studentul criminal din Timişoara, vrea acasă. Ce motiv a invocat avocata tânărului pentru a obţine arest la domiciliu