Antena Meniu Search
x

Moment dramatic surprins de camerele de supraveghere: O femeie leşină şi cade sub metroul aflat în mişcare, într-o staţie din Argentina

Moment dramatic suprins de camerele de supraveghere într-o staţie de metrou. O femeie a leşinat şi a căzut sub metroul aflat în mişcare. Ca prin minune, aceasta a supravieţuit impactului. „Nu ştiu cum de sunt în viaţă”, a povestit Candela, navetista ghinionistă.

de Redactia Observator

la 19.04.2022, 09:41

Incidentul a avut loc în staţia de metrou Independence din Buenos Aires, Argentina. Femeia şi-a pierdut echilibrul şi a căzut sub metroul aflat în mişcare, care tocmai intrase în staţie.

Filmările o arată pe Candela, devenind brusc instabilă pe picioare, ameţită şi răsturnându-se înainte chiar spre metroul care intra în staţie. Martorii şocaţi au văzut-o pe femeie prăbuşindu-se între două vagoane şi cum dispare sub metrou. Nimeni nu mai credea că aceasta ar putea să fi supravieţuit impactului.

La un pas de moarte după ce a căzut pe şine

Din fericire, Candela a fost scoasă în viaţă de pe şine, după ce trenul s-a oprit. Argentinianca abia a putut să vadă imaginile cu ea fiind la un pas de moarte, după ce a fost externată din spitalul Dr Alberto Balestrini.

Pe acelaşi subiect

„Am suferit o scădere bruscă a tensiunii arteriale și am leșinat. Am încercat să avertizez persoana din fața mea, dar nu-mi amintesc nimic altceva, nici măcar momentul în care m-am izbit de tren. Nu știu cum de sunt încă în viață. Încă încerc să dau un sens tuturor”, a povestit Candela presei locale.

Un martor al incidentului a spus: „Această fată a renascut. Este un miracol. Așteptam trenul și deodată ea a căzut pe șină. În mod uimitor, a fost doar o sperietură.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Moment dramatic surprins de camerele de supraveghere: O femeie leşină şi cade sub metroul aflat în mişcare, într-o staţie din Argentina