Antena Meniu Search
x

Momentul cumplit în care un bărbat încearcă să răpească o fetiţă de 6 ani, din faţa casei. Reacţia tatălui copilei din Ohio

O fetiță era la câteva momente de a fi răpită chiar din fața casei, de un bărbat care trecea pe stradă. Copila a reușit să scape din mâinile atacatorlui iar bărbatul a fost surprins de camerele de luat vederi.

de Maria Dogaru

la 28.08.2022, 18:51

Deric McPherson, în vârstă de 33 de ani, se confruntă cu acuzații de răpire și impunere sexuală gravă după ce ar fi prins-o pe fetița de șase ani și a încercat să o răpească din fața casa ei din Hamilton, Ohio, în timp ce aceasta ducea gunoiul, relatează Mirror.

Momentul terifiant a fost surprins de camerele de filmat amplasate la intrarea din locuința fetei

În imaginile surprinse de o cameră amplasată la intrarea din locuință, un bărbat este văzut apropiindu-se de micuțul Ken'Adi Nash înainte de a o apuca de braț și de a încerca să o târască după el. Cea mică încearcă să se zbată și să iasă din strânsoare. Ea a scăpat din ghearele bărbatului și a fugit imediat înăuntru, spunându-le părinților ei ce s-a întâmplat.

 „Acest om a trecut pe lângă mine, m-a atins și a înercat să mă tragă după el. Mi-a dat drumul pentru că am țipat”, a spus fetița.

Pe acelaşi subiect

Tatăl fetiței curajoase, Ricky Nash, a sărit în mașină și l-a urmărit pe răpitorul de copii. În timp ce era în urmărire, a sunat la poliție, care a apărut la scurt timp după. Odată aflat în arest, polițiștii l-au acuzat pe tânărul de 33 de ani de răpire și impunere sexuală gravă. El a fost trimis la o închisoare de județ aflată la aproximativ 50 de kilometri de Cincinnati până la data de judecată, care încă urmează să fie stabilită.

Alt caz de răpire șocant, petrecut în Guatemala

La începutul acestei săptămâni, trei bărbați acuzați că au răpit și ucis un băiat de 11 ani au fost arși de vii de sătenii furioși. Poliția din Guatemala îi arestase deja pe trio după ce localnicii din Colotenango și din jur i-au dat de urmă și i-au predat.

Se crede că cei trei bărbați l-au răpit pe tânărul Freddy Eliseo Mendez Pablo în timp ce mergea la școală pe 11 august. Ei ar fi trimis familiei o fotografie cu minorul ținut de unul dintre răpitorii săi, mânuind o pușcă.  Ei au cerut o răscumpărare de 1900 de dolari pentru eliberarea lui. Părinții lui au reușit să strângă și să livreze jumătate din sumă, dar nu a fost suficient pentru răpitori. Se presupune că l-au ucis pe băiat și l-au aruncat într-o groapă de 3 metri adâncime, unde corpul lui a fost găsit ulterior. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Momentul cumplit în care un bărbat încearcă să răpească o fetiţă de 6 ani, din faţa casei. Reacţia tatălui copilei din Ohio