Antena Meniu Search
x

Trei răpitori de copii, arși de vii de sătenii furioși, după uciderea unui băiețel de 11 ani, în Guatemala

Trei răpitori de copii au fost arși de vii de o mulțime furioasă, după ce aceștia au omorât un băiețel de doar de 11 ani, potrivit The Sun.

de Maria Dogaru

la 27.08.2022, 16:09

Cei trei bărbați care au fost acuzați că l-au răpit și ucis pe Freddy Méndez, de 11 ani, au fost târâți dintr-o secție de poliție din Guatemala și incendiați de localnici, potrivit The Sun.

Bărbații au răpit un copil de 11 ani, pentru a primi bani în schimbul acestuia

Selvin Pérez, 24 de ani, Samuel Godínez, 38 de ani și Ovidio Méndez, 24 de ani, au fost uciși în satul Xémal, în Colotenango. Potrivit Poliției Naționale din Guatemala, suspecții l-au răpit pe Freddy Méndez, în vârstă de 11 ani, pe 12 august, solicitând 1.900 de dolari pentru răscumpărarea acestuia.

Pentru a dovedi că Freddy este în viață, răpitorii au trimis familiei copilului o fotografie în care unul dintre ei ținea o pușcă lângă el. Chiar dacă familia a plătit răscumpărarea, băiatul nu a fost niciodată eliberat. Cei trei suspecți au fost arestați luni și duși la secția locală de poliție.

Pe acelaşi subiect

Sătenii furioși i-au răpit cu forța pe cei trei infractori, dintr-o secție de poliție

O gloată furioasă a sosit la gară, a reușit să-l prindă pe unul dintre suspecți și l-a târât la Xémal. Suspectul a confirmat că tânărul Freddy a fost împușcat în cap și îngropat, așa că localnicii furiosi l-au ars de viu.

Mulțimea furioasă s-a întors apoi la secția de poliție și i-a capturat pe ceilalți doi presupuși răpitori, care au fost și ei incendiați. Presa locală a relatat că trupul lui Freddy a fost recuperat miercuri. Ofițerii cred că băiatul a fost vizat deoarece tatăl său locuiește în prezent în SUA și trimitea adesea bani înapoi acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Trei răpitori de copii, arși de vii de sătenii furioși, după uciderea unui băiețel de 11 ani, în Guatemala