Antena Meniu Search
x

Momentul în care fetiţa din Australia a fost salvată, după aproape 3 săptămâni de căutări: "Numele meu este Cleo"

Poliția australiană a făcute publice înregistrările din momentul salvării fetiței de 4 ani, care dispăruse în urmă cu 18 zile. Copila a fost răpită în timp ce era în vacanţă, cu părinţii. După lungi căutări, poliţiştii au găsit-o sechestrată într-o casă.

De Redactia Observator la 04.11.2021, 09:53
Momentul în care fetiţa din Australia a fost salvată
Momentul în care fetiţa din Australia a fost salvată - Profimedia Images

Polițist: "Am găsit-o, am găsit-o. Aduceți camera aici. Cum te cheamă micuțo?"

Cleo: "Numele meu este Cleo".

Polițist: "Acum ești în siguranță, Cleo".

Pe acelaşi subiect

Cleo a fost găsită într-o casă izolată din vestul Australiei. În vârstă de 4 ani, fetița era dată dispărută de pe 16 octombrie. 18 zile, poliţiştii, asistaţi de voluntari au căutat-o neîncetat. Fata a dispărut din campingul în care era în vacanţă, cu părinţii. 

Casa în care a fost găsită copila este la 75 de kilometri distanţă de locul în care a fost răpită. Agenţii au intrat în forţă în imobil. Nu ştiau la ce să se aştepte, dar surpriza a fost uriaşă. Cleo era sănătoasă şi nu avea urme de violenţă.

Era singură, închisă într-o cameră. Se pare că poliţia a ajuns la adresă după ce mai mulţi localnici ar fi auzit-o pe fetiţă plângând. Le-a dat de bănuit şi faptul că proprietarul casei cumpăra, frecvent, scutece, de la magazinul local deşi nu avea nici familie, nici copii.

Bărbatul de 36 de ani a fost arestat şi urmează să fie interogat. Deocamdată, el este în spital după ce s-ar fi rănit la cap în timpul arestului. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Momentul în care fetiţa din Australia a fost salvată, după aproape 3 săptămâni de căutări: "Numele meu este Cleo"