Antena Meniu Search
x

Video O fetiţă de 4 ani, dată dispărută, a fost găsită după 3 săptămâni, la 75 km de casă. Cum s-a dat de gol răpitorul în faţa vecinilor

O fetiţă de 4 ani din Australia, dispărută de 3 săptămâni, fost găsită în viaţă de poliţişti. Copila a fost răpită în timp ce era în vacanţă, cu părinţii. După lungi căutări, poliţiştii au găsit-o sechestrată într-o casă. Răpitorul a fost arestat dar motivele gestului său rămân, pentru moment, necunoscute. Fetiţa a fost găsită fără urme de violenţă.

de Redactia Observator

la 03.11.2021, 14:44

Vezi și

Cleo a fost găsită într-o casă izolată din vestul Australiei. În vârstă de 4 ani, copila era dată dispărută de pe 16 octombrie. 18 zile, poliţiştii, asistaţi de voluntari au căutat-o neîncetat. Fata a dispărut din campingul în care era în vacanţă, cu părinţii. "Am întrebat-o: "Cum te cheamă?" Nu a răspuns, aşa că am întrebat iar "Cum te cheamă?" şi tot nu a răspuns, așa că am întrebat-o a treia oară, apoi s-a uitat la mine și mi-a spus: "Numele meu este Cleo". Și asta a fost tot", a declarat detectivul Cameron Blaine.

Casa în care a fost găsită copila este la 75 de kilometri distanţă de locul în care a fost răpită. Agenţii au intrat în forţă în imobil. Nu ştiau la ce să se aştepte, dar surpriza a fost uriaşă. Cleo era sănătoasă şi nu avea urme de violenţă. Era singură, închisă într-o cameră. Se pare că poliţia a ajuns la adresă după ce mai mulţi localnici ar fi auzit-o pe fetiţă, plângând. Le-a dat de bănuit şi faptul că proprietarul casei cumpăra, frecvent, scutece, de la magazinul local deşi nu avea nici familie, nici copii. Bărbatul de 36 de ani a fost arestat şi urmează să fie interogat. Deocamdată, el este în spital după ce s-ar fi rănit la cap în timpul arestului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de 4 ani, dată dispărută, a fost găsită după 3 săptămâni, la 75 km de casă. Cum s-a dat de gol răpitorul în faţa vecinilor