Antena Meniu Search
x

Momentul în care o bunicuţă cu 622 de urmaşi îşi întâlneşte pentru prima dată stră-stră-strănepoata. Femeia are 23 de copii şi 230 de stră-strănepoţi

O bunică de 98 de ani, cu 622 de urmaşi şi-a întâlnit prima stră-stră-strănepoată. Înconjurată de celelalte generaţii, aceasta a făcut poză cu următorul descendent al familiei.

de Redactia Observator

la 13.03.2023, 17:54

Gracie Snow Howell
O bunică a doborât recordul pentru cei mai mulţi stră-strănepoţi - Gracie Snow Howell/Facebook

Cordelia Mae Hawkins, sau MaeDell aşa cum i se zice, o bunică în vârstă de 98 de ani, are un număr zguduitor de descendenţi, 622 mai exact. Aceasta a întâmpinat-o pe stră-stră-strănepoata sa, în timp ce generaţiile anterioare admirau acest moment înduioşător.

Totul a început de când MaeDell s-a măritat cu soţul ei la vârsta de 16 ani în 1940, în ciuda faptului că el era cu 34 de ani mai mare. MaeDell a devenit automat mama vitregă a 10 copii, iar după a decis că vrea să aibă propriii ei copii, împreună cu el. Prin urmare aceasta a născut 13 copii. După aceea, cei 23 de copii ai ei au început să aibă propriii lor tineri, ajungându-se la 230 de stră-strănepoți. 

Aceasta a declarat într-un interviu pentru DailyStar că acest eveniment a fost memorabil şi plăcut pentru că în cameră erau doar fete. Bătrâna a dezvăluit că următorul copil născut în această familie va fi al 622-lea descendent.

Ce relaţie are bătrâna cu familia ei

Pe acelaşi subiect

În prezent MaeDell este internată într-un azil de bătrâni şi se apropie de împlinirea vârstei de 99 de ani. Dar când vine vorba de ziua în care familia ei o vizitează este la fel de vioaie şi activă, exact ca în tinereţile ei.

Una dintre nepoatele ei, Gracie, a spus într-un interviu că nou-născutul începuse să se agite. Iar bătrâna a intervenit şi a luat copilul din braţele mamei sale. Nepoata sa a mai adăugat şi faptul că deşi bunica lor nu avea foarte multe lucruri în timp ce îşi creştea copii, ea s-a asigurat că erau bine îngrijiţi.

“Nu avea facilități moderne, nici mașină de spălat cu uscător, nici mașină de spălat vase, nici apă curentă.” a continuat Gracie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Momentul în care o bunicuţă cu 622 de urmaşi îşi întâlneşte pentru prima dată stră-stră-strănepoata. Femeia are 23 de copii şi 230 de stră-strănepoţi