Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o mașină izbește un separator din beton și zboară 15 metri în aer, în fața unei stații de taxare din China

Un șofer a supraviețuit unui accident terifiant, după ce mașina pe care o conducea a intrat cu viteză într-un separator din beton, a zburat 15 metri în aer, apoi s-a prăbușit pe caldarâm. Momentul șocant a avut loc în fața unei stații de taxare din China și a fost filmat de o cameră de supraveghere.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.11.2022, 12:26

Mașină filmată cum izbește un separator din beton și zboară 15 metri în aer, în fața unei stații de taxare din China - captura video YouTube

Incidentul a avut loc joi seară, pe 24 noiembrie, în jurul orei 20:20. Înregistrarea șocantă surprinsă de camere arată sedanul apropiindu-se rapid de stația de taxare Shihe de pe autostrada Shengyang-Dalian, care leagă Shenyang de Dilian, cele mai mari orașe din provincia chineză Liaoning. 

Din motive încă necunoscute, șoferul s-a apropiat de stația de taxare cu o viteză mult prea mare și, în loc să conducă pe una dintre benzi, s-a izbit direct de un despărțitor din beton. Forma rotunjită a separatorului a acționat ca o rampă perfectă, trimițând mașina spre cer. După ce a zburat 15 metri în aer, autoturismul s-a prăbușit pe asfalt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Șoferul chinez a supraviețuit miraculos

Presa locală relatează că echipajele de pompieri au sosit la fața locului la ora 20:39 și au constatat că șoferul a supraviețuit accidentului. În timp ce mașina era cu roțile în sus după ce a aterizat pe plafon, salvatorii au reușit să-l scoată pe bărbat din epavă. 

Nu este clar cât de grave au fost rănile pe care le-a suferit, dar faptul că a reușit să supraviețuiască unui astfel de accident este un miracol, scrie Carscoops.

Este greu de știut dacă separatoarele din beton au fost proiectate în mod intenționat pentru a acționa ca o rampă. În orice caz, dacă șoferul s-ar fi izbit cu mașina de un bloc solid din beton, ciocnirea frontală ar fi putut fi putut avea consecințe mult mai grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Mapamond » Momentul în care o mașină izbește un separator din beton și zboară 15 metri în aer, în fața unei stații de taxare din China