Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care o trotinetă electrică, lăsată în casă la încărcat, izbucneşte în flăcări. Incendiul a cuprins în 5 secunde întreaga cameră

Pompierii londonezi au făcut publice imaginile unei intervenţii care ar trebui să-i pună pe gânduri pe proprietarii de trotinete electrice.

de Redactia Observator

la 18.05.2023, 14:35

Vezi și

Clipul arată un incendiu puternic izbucnit la o trotinetă pe care proprietarul a lăsat-o la încărcat. În doar cinci secunde, flăcările şi fumul cuprind o întreagă încăpere. Salvatorii îi atenţionează pe utilizatori să încerce pe cât posibil să încarce trotinetele afară. 

Iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, să lase bateriile să se răcească după utilizare, înainte să le pună la încărcat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Mapamond » Momentul în care o trotinetă electrică, lăsată în casă la încărcat, izbucneşte în flăcări. Incendiul a cuprins în 5 secunde întreaga cameră