Antena Meniu Search
x

Momentul în care un bărbat ia foc în timp ce încearcă să fure combustibil din rezervorul unei camionete, într-o parcare din SUA

Un bărbat din SUA, care încerca să fure gaz din rezervorul unui camion, şi-a dat foc accidental într-un moment de neatenţie. Totul vine în contextul în care anumiţi şoferi nu îşi mai permit să alimenteze la pompe din cauza creşterii preţurilor la carburanţi.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 17.06.2022, 09:20

Momentul în care un bărbat ia foc în timp ce încearcă să fure combustibil
Momentul în care un bărbat ia foc în timp ce încearcă să fure combustibil - Captură foto

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în apropiere de locul unde era parcat camionul, în Salt Lake City.. Pe imagini se observă cum bărbatul trage combustibil din rezervor, când într-un moment de neatenţie hainele i se aprind, scrie Daily Mail.

Autorităţile cred că bărbatul a folosit un burgiu pentru a putea deschide rezervorul camionetei, iar o scânteie ar fi provocat aprinderea spontană a focului. 

Camioneta era parcată în faţa Summit Fire and Protection şi înainte de a fi ţinta hoţului de combustibil rămăsese fără convertizorul catalitic care fusese furat de un alt bărbat. 

„Băiatul a încercat să fure gazul din camionetă și nu a reuşit să deschidă rezervorul, așa că a decis să-l forţeze și atunci a luat foc”.

Pe acelaşi subiect

A luat foc în timp ce fura combustibil

Pe imaginile filmate de camera de supraveghere se vede cum bărbatul începe să se rostogolească în încercarea de a stinge focul care îi cuprinsese hainele. După câteva rostogoliri, bărbatul a reuşit să se ridice şi să îşi dea jos cămaşa. În tot acest timp, complicele lui a rămas nemişcat în camioneta parcată. 

În SUA, prețul mediu al carburanţilor a ajuns acum la 5,01 dolari, după ce marți a atins un nou maxim de 5,02 dolari.

Gazul este cel mai scump în California, unde unele zone se apropie de 7,00 dolari, în timp ce preţul cel mai mic rămâne în Georgia, la 4,49 dolari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Momentul în care un bărbat ia foc în timp ce încearcă să fure combustibil din rezervorul unei camionete, într-o parcare din SUA