Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mama lui Valentin, principalul suspect în crima de la Măgurele, dezvăluiri tulburătoare despre noaptea fatală: „Copiii lor erau în casă, în dormitor, în acel moment”

Dezvăluiri de-a dreptul tulburătoare făcute de mama lui Valentin, principalul suspect în cazul crimei de la Măgurele. Alături de fosta sa soţie, Carmen, tânărul de doar 27 de ani l-a ucis, tranşat şi l-a incendiat pe omul de afaceri italian, Mauro Donato.

de Monica Palade

la 12.05.2022, 14:33

De-a dreptul şocant, cumplita crimă a avut loc în apartamentul din Ferentari pe care femeia l-a primit de la primărie şi unde se aflau şi cei doi copii ai cuplului, un băieţel de şase ani şi o fetiţă de patru ani. Micuţii erau în dormitor, când părinţii comiteau abominabila crimă.

Crima a avut loc în apartamentul unde se aflau şi copiii cuplului

„Nu vreau să denigrez pe nimeni, în 2019, Valentin a prins-o cu cineva în casă, ea a chemat poliţia, atunci a fost violent băiatul meu, a bruscat un poliţist, a fost băgat la ultraj. Ea l-a acuzat de violenţă. Copiii sunt acum la noi. El era mecanic auto, el stătea o lună cu ea, când voia ea îi dădea papucii şi pe urmă îl chema iar. Acolo era domiciliul, pe care ea l-a obţinut prin primărie, în urma solicitărilor. Înainte, ei au locuit împreună tot în acelaşi sector, pe Şoseaua Alexandriei, în apartamentul nostru. Copiii se aflau în casă la ei în acea noapte. Copiii au fost în dormitor. Noi nu am întrebat copiii. Au două camere. De aproximativ 2 luni locuiau în acel apartament. Când ea se sătura de el, el se muta din nou acasă. Duminică am vorbit cu el. Nu mi s-a părut nimic suspect. L-am sunat pe el pe cameră ca să vorbesc cu cei mici. I-am întrebat ce fac, ce au mâncat şi mi-a spus că a mers tati şi le-a luat pizza. A fost violent dar nu până acolo să se întâmple aşa ceva”, a povestit mama lui Valentin la Acces Direct.

Carmen era o mamă bună, care a avut o viaţă grea

Pe acelaşi subiect

Pe de altă parte, fosta soacră a lui Carmen spune că femeia era o mamă bună pentru cei doi copii ai cuplului şi că a avut o viaţă grea până să îl cunoască pe fiul ei, pe când avea doar 17 ani. Lucrurile s-au stricat însă între cei doi, iar femeia apela la Valentin aducându-i mereu în discuţie pe copii.

„Am fost de acord cu căsătoria, nu am avut nimic împotriva ei, s-au cunoscut când ea avea 17 ani. (....) Asta i-am spus şi noi toată familia, să o lase, să îşi vadă de viaţa lui. Dar ea băga copiii la mijloc. Sincer, aveam o bănuială cu ce se ocupă, pentru că ea mi-a adus copiii la ţară, pe vară, şi mi-a spus că se simte foarte rău. Dar ea şi-a pus silicioane. Ea de câte ori voia, îl chema, apoi îl alunga. El a avut şi o depresie, în 2020, a fost şi la psiholog, nu putea sta fără copii. Sunt divorţaţi în acte. Au acelaşi nume, pentru că nu a vrut ea să schimbe pentru copii. Nu am ce să-i reproşez, erau spălaţi, era o mamă bună pentru copii. Pe Carmen au crescut-o bunicii paterni. Mama ei a lăsat-o la vârsta de doi ani şi a plecat prin lume. Ea mai are o soră şi am înţeles că această fată a fost violată de concubinul mamei la o vârstă foarte fragedă. Tatăl lui Carmen s-a spânzurat în puşcărie. Au crescut-o doi bunici, pe care eu îi respect foarte mult. Cred că sunt distruşi. Oameni gospodari. Carmen e din Vaslui. Noi suntem din Teleorman”.

Două familii distruse

În plus, deşi în viaţa familiei lui Valentin urma un eveniment fericit, totul a fost acum umbrit de şocanta crimă comisă de acesta, în complicitate cu fosta soţie. „În decurs de două săptămâni, Valentin a slăbit enorm. El era al doilea copil, noi avem patru băieţi şi o fată, care are nuntă în trei săptămâni. El era al doilea şi nu mă aşteptam niciodată. Nici în cele mai negre vise. Cel mai mic face 21 de ani în octombrie, sunt angajaţi, au serviciu. Până acum o lună avea sigur serviciu că a fost tatăl lui la el, cu maşina. De câte ori vorbeam cu el, spunea că merge la muncă”.

Reamintim că trupul tranşat şi ars al omului de afaceri italian a fost găsit într-o maşină incendiată, pe un câmp de rapiţă din Măgurele. Cercul s-a restrâns şi oamenii legii au ajuns la principalii suspecţi, după ce au aflat că afaceristul avea o relaţie cu Carmen.

Potrivit surselor din anchetă, chemat în apartamentul femeii, Mauro Donato a fost surprins de fostul soţ al lui Carmen, Valentin, care l-a lovit mortal. Ulterior, cei doi l-au tranşat pe italian, l-au pus în saci şi plase şi l-au cărat cu maşina lui în Măgurele, unde au incendiat autoturismul, sperând că îşi vor şterge urmele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mama lui Valentin, principalul suspect în crima de la Măgurele, dezvăluiri tulburătoare despre noaptea fatală: „Copiii lor erau în casă, în dormitor, în acel moment”