Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care un cuplu din UK pune fire de păr în mâncare pentru a nu plăti consumaţia. Cât era nota de plată

Unii oamenii sunt dispuşi să facă orice pentru un serviciu gratis. Este şi cazul unui cuplu din UK care s-a făcut de râs pe reţelele de socializare după un gest ce putea lăsa zeci de oameni şomeri.

de Redactia Observator

la 10.11.2023, 17:00

Momentul în care un cuplu din UK pune fire de păr în mâncare pentru a nu plăti consumaţia. Cât era nota de plată
- Captură Facebook

Un cuplu din Marea Britanie a intrat într-un pub pentru a lua cina. Până aici, nimic neobişnuit, doar că pe final oamenii s-au gândit că nu are rost să plătească cele 13 lire pentru mâncarea comandată. Aşa că au început "să planteze" fire de păr în farfurii, iar apoi l-au chemat pe proprietarului pub-ului pentru a-i cere socoteală, informează BBC.

Cum a descoperit patronul pub-ului că a fost păcălit

Speriat că autorităţile i-ar putea închide mica afacere pentru o asemenea neglijenţă, omul a fost de acord să-i lase pe cei doi să plece fără a plăti. După ce clienţii au plecat, patronul şi-a băgat în şedinţă angajaţii şi i-a certat pentru greşeala care putea să-i coste pe toţi. Prima surpriză a patronului a fost să vadă că toţi angajaţii săi avea părul strâns.

Asta l-a făcut să devină extrem de suspicios aşa că a mers să verifice camerele de supraveghere. Omul a descoperit astfel că cei doi clienţi i-au înscenat toată această farsă când a văzut cum femeia îşi smulgea pur şi simplu fire de păr şi le punea în farfurie.

"Ne-am uitat pe înregistrările camerelor de supraveghere pentru a ne asigura că toţi angajaţii aveau părul prins. Am fost dezgustat când am găsit clipul în care cei doi îşi bat joc de mâncare şi aruncă păr în ea. Sunt şocat că există persoane care ar risca reputaţia unei afaceri şi locurile de muncă ale mai multor persoane doar pentru o masă de 13 lire. Angajaţii de la bucătărie ar fi putut crede că este vina lor, chiar dacă nu făcuseră nimic greşit.", a spus proprietarul restaurantului, potrivit Mirror.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Momentul în care un cuplu din UK pune fire de păr în mâncare pentru a nu plăti consumaţia. Cât era nota de plată