Antena Meniu Search
x

Momentul în care un paramedic fură bani din casa unei femei de 94 de ani care abia murise. Ce a făcut englezul când şi-a dat seama că e filmat

Un paramedic a fost filmat în timp ce fură bani din locuinţa unei femei în vârstă de 94 de ani, care a murit după ce s-a prăbuşit în grădina casei sale, relatează Mirror.

de Aura Trif

la 09.04.2023, 16:38

VIDEO Medic din Anglia filmat în timp ce fură bani din casa unei femei în vârstă de 94 de ani
VIDEO Medic din Anglia filmat în timp ce fură bani din casa unei femei în vârstă de 94 de ani - Facebook

Pe camerele supraveghere, paramedicul Mark Titley, în vârstă de 58 de ani, este surprins îndreptându-se spre o masă unde erau așezați banii, înainte de a scotoci prin lucrurile ei și de a pune banii în buzunar.

Când și-a dat seama că a fost filmat, Mark Titley a pus repede banii înapoi, dar fiul victimei a văzut toată scena pe filmare.

Bărbatul împreună cu alţi 4 membri ai echipajului medical au fost chemaţi la locuinţa femeii, după ce aceasta s-a prăbuşit fără suflare în grădină. Medicii iau încercat să o resusciteze timp de 20 de minute, înainte ca ea să fie declarată moartă la fața locului.

Mark Titley a spus că a intrat în casă pentru a scrie un formular în care confirma decesul natural al femeii. În acel moment a fost filmat căutând printr-o cutie de plastic plină cu bani și ridicând bancnotele pentru a le număra înainte de a pune cele 60 de lire sterline în buzunarul pantalonilor.

Pe acelaşi subiect

Deşi a pus banii înapoi după ce a văzut camera de filmat, fiul femeii a văzut filmarea și a raportat ​​poliției din West Mercia incidentul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce au hotărât autorităţile

Titley a negat inițial acuzația, spunând poliției că intenționa să ducă banii membrilor familiei. Cu toate acestea, ulterior a recunoscut furtul și a primit o pedeapsă de 18 săptămâni de închisoare, cu suspendare. I s-a ordonat să efectueze 120 de ore de muncă în folosul comunităţii și să plătească costuri de 530 de lire sterline și o suprataxă de 187 de lire sterline familiei. 

„Deținem o poziție de încredere atunci când intrăm în casa cuiva și astfel de acțiuni pun pe bună dreptate o pată asupra reputațiilor noastre, ceea ce este profund regretabil și îngreunează mult personalul medical care încă lucrează. Suntem încântați că acest lucru a fost adus în instanță și soluționat de sistemul de justiție penală”, a declarat ofițerul șef adjunct al ambulanței, Nathan Hudson.

După incident, Mark Titley a hotărât să se pensioneze şi să se retragă din serviciul de Ambulanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Momentul în care un paramedic fură bani din casa unei femei de 94 de ani care abia murise. Ce a făcut englezul când şi-a dat seama că e filmat